Appartement te huur aan de Kolhornseweg in Hilversum

Hilversum
Kolhornseweg

Huurprijs€ 1.075 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Aanvragen voor bezichtigen uitsluitend via email. In Hilversum Zuid, tegenover uitgestrekt bos- en heidegebied (Hoornboegse Heide) met vrij uitzicht, recent gerenoveerd, gemeubileerd 2-kamerhoekappartement. Het op de derde en bovenste etage gelegen appartement beschikt over een berging.

Entree woning, ruime hal, separaat toilet. Ruime woonkamer, door de hoekligging is het bijzonder licht, vanuit de woonkamer toegang tot het balkon aan de voorzijde.

Slaapkamer aan de achterzijde, badkamer en suite. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel meubel en wasmachine.

De eetkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasmachine, koelkast, combi magnetron en een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiger. De keuken in mooi afgewerkt met een stenen werkblad. Vanuit de keuken toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning.

De woning beschikt over een afsluitbare berging in de onderbouw, in deze wijk is het parkeren gratis.

Gunstig gelegen nabij scholen, winkels en voorzieningen als openbaar vervoer, de supermarkt is op 5 minuten loopafstand.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 1.075 per maand inclusief Servicekosten
Waarborgsom € 2.000
Beschikbaarheidsdatum 09-12-2024
Status Verhuurd onder voorbehoud
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 71 m2
Object ID HLV-11105

Woning

Slaapkamers 1
Kamers 2
Badkamers 1
Energielabel D
Bouwjaar 1959
Balkon Ja

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro