Appartement te huur aan de Koninginneweg in Hilversum

Hilversum
Koninginneweg

Omschrijving

Midden in het leuke centrum van Hilversum op loopafstand van het openbaar vervoer (NS-station Hilversum) en alle voorzieningen gelegen gemeubileerd appartement met 1 slaapkamer. De woning bevindt zich op de tweede etage en beschikt over een eigen balkon.

De woning is gemeubileerd en is zo te betrekken.

Gezamenlijke entree, trapopgang. Entree woning op de tweede etage. Lichte woonkamer met open keuken en grote raampartijen, hierdoor is het heerlijk licht. Slaapkamer.

Tussenkamer met kastenwand en toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een toilet. De keuken is o.a. voorzien van een koelkast, elektrische kookplaat, afzuigkap en magnetron.

In het pand is een wasmachine en wasdroger voor gezamenlijk gebruik tegen betaling (muntautomaat gedeeld met 2 woningen).

Maandelijks wordt een bedrag in rekening gebracht (€ 125,00) voor het gebruik van gas, water, elektra, internet en TV-signaal.

De woning is voorzien van energielabel A.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.


Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 993 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 1.800
Beschikbaarheidsdatum 01-10-2024
Status Beschikbaar
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 35 m2
Object ID HLV-11616

Woning

Slaapkamers 1
Kamers 2
Badkamers 1
Bouwjaar 1932
Balkon Ja
Oost
Formaat balkon 3 m2

Extra's

Aparte douche Ja
Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro