Appartement te huur aan de Nieuweweg in Laren

Laren
Nieuweweg

Omschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen uitsluitend en alleen via email of de contactbuttons op de website. In het centrum van het historische Laren is dit appartement op de eerste etage te huur. De winkels en gezellige restaurants op loopafstand, scholen en openbaar vervoer nabij. Deze zelfstandige woning bevindt zich aan de voorzijde van het pand en is per direct beschikbaar. De woning beschikt over een keuken en een eigen badkamer.

Gezamenlijke entree aan de achterzijde van het pand. Het appartement bevindt zich op de eerste etage.

Vanuit de hal toegang tot de woonkamer met slaapkamer. Het appartement beschikt over een keukenblok met een gasstel, spoelbak en een afzuigkap. Via de keuken toegang tot de badkamer, deze beschikt over een douche en een toilet.

Maandelijks wordt een voorschot in rekening gebracht van € 125,00 voor het gebruik van gas, water en elektra.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.

Neem uitsluitend via mail contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 825 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 1.600
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd onder voorbehoud
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 46 m2
Object ID HLV-12749

Woning

Slaapkamers 1
Kamers 2
Energielabel D
Bouwjaar 1906

Extra's

Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro