Woonhuis te huur aan de Spoorlaan in Tilburg

Tilburg
Spoorlaan

Huurprijs€ 3.850 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Multifunctioneel, stijlvol, compleet gerenoveerd herenhuis in hartje centrum van Tilburg. De karakteristieke kenmerken van dit rijksmonument in combinatie met hedendaags comfort zorgen voor ultiem woonplezier. Dit pand met vier verdiepingen heeft de sfeer van een boutique hotel en biedt de mogelijkheid voor kantoor aan huis.

Dit gerestaureerde herenhuis uit 1902 ademt historie. Binnen wordt u verrast door prachtige kamers met authentieke elementen. De woning biedt u de mogelijkheid om bedrijf aan huis te voeren en heeft op de begane grond een eigen keuken met bar en toiletvoorziening. De originele houten wenteltrap van de begane grond naar de tweede verdieping is een eyecatcher die op meerdere plekken in het huis een bijzondere twist geeft aan het moderne interieur. Aan de achterzijde van de woning ligt een dakterras op het zuiden. Een ideale plek om te genieten van een hapje en drankje in de zon. Daarbij beschikt u over 3 afsluitbare parkeerplaatsen op eigen terrein.

Wonen in het bruisend hart van de stad met alle voorzieningen van park tot theater in de buurt. Het station van Tilburg bevindt zich op steenworp afstand, evenals de A65 en de A58

BEGANE GROND

Entree, hal vanwaar toegang tot woonkamer, of te gebruiken als kantoorruimte. Middels glazen deuren af te sluiten 2e kantoor- of slaapkamer. Vanuit de hal bereikt men tevens de kelder op sta hoogte, toiletruimte en bar / pantry.

EERSTE VERDIEPING

Trapopgang naar tweede verdieping. Overloop met toegang tot sfeervolle living bestaande uit woon- en eetkamer. Aparte keuken v.v. alle apparatuur. Badkamer v.v. douche, wastafel en toilet. Vanuit de keuken bereikt men het dakterras op het zuiden gelegen.

TWEEDE VERDIEPING

Overloop met toegang tot masterbedroom en in open verbinding met luxe badkamer v.v. dubbele wastafel met meubel, ligbad, inloopdouche.

DERDE VERDIEPING
Heerlijke, royale zolderkamer met houten balken.

Op het achtergelegen terrein heeft men de beschikking over 3 parkeerplaatsen

Kenmerken

Huurprijs € 3.850 per maand inclusief Servicekosten
Waarborgsom € 5.000
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 261 m2
Object ID BRA-10805

Woning

Slaapkamers 3
Kamers 7
Badkamers 2
Energielabel D
Bouwjaar 1905
Balkon Ja

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro