Woonhuis te huur aan de Leo Fallplantsoen in Utrecht

Utrecht
Leo Fallplantsoen

Huurprijs€ 3.250 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Ruime en lichte eengezinswoning in de wijk Terwijde te huur aangeboden. Deze heerlijk lichte woning heeft maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers, een ruime tuin en een fijn terras. Op slechts minuten fietsafstand zijn drie treinstations te bereiken evenals winkelcentra in Leidse Rijn, Ook de uitvalswegen naar o.a. de A2 zijn eenvoudig te bereiken vanuit deze locatie.

Begane grond:
Via de ruime voortuin en oprit voor een auto is de entree van de woning te bereiken. De hal biedt toegang tot de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping, de wc, een opbergkast en de woonkamer. De speelse woonkamer heeft een vide en biedt door de glazen pui een mooi uitzicht op het terras en over een groenstrook. Aan de achterzijde is tevens de half open keuken te bereiken die is voorzien van alle gemakken. Er is een koelkast, een vriezer, een combi magnetron oven, een oven, een vaatwasser, een inductie kookplaat en een afzuigkap. In de bergkast in de hal staat een tweede koel-vries combinatie. Vanuit zowel de woonkamer als de keuken is het op het zuid westen gerichte terras te bereiken.

1e verdieping:
Zowel vanuit de woonkamer als de hal is de eerste verdieping via een trap te bereiken. Op deze verdieping is een tweede woonkamer gesitueerd met een open verbinding met de woonkamer op de begane grond. Via de overloop zijn vervolgens de hoofslaapkamer met inbouwkasten te bereiken en de luxe badkamer. Deze badkamer is voorzien van alle gemakken zoals: een bad, een douche, een wc, een wastafel met meubel en een design radiator.

2e verdieping:
Via de trapopgang is de overloop op de 2e verdieping te bereiken. Via deze overloop zijn een bergkast met wasmachine en wasdroger aansluitingen, twee kleinere en twee ruime slaapkamers en tenslotte de 2e badkamer te bereiken. De twee grote slaapkamers zijn voorzien van een airconditioning. De tweede badkamer is voorzien van een douche, een wc, een wastafel met meubel en een design radiator.

Op het dak zijn 10 zonnepanelen aangebracht en bij de oprit is een oplaadpunt voor een elektrische auto.

Kenmerken

Huurprijs € 3.250 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 6.450
Beschikbaarheidsdatum 26-09-2024
Status Verhuurd
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 174 m2
Object ID UTR-12022

Woning

Slaapkamers 5
Kamers 6
Badkamers 2
Energielabel A
Bouwjaar 2004
Tuin Ja
Ligging tuin Noord-Oost
Balkon Ja
Zuid-West

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Airco Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro