Woonhuis te huur aan de Donge in Veldhoven

Veldhoven
Donge

Huurprijs€ 1.900 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Deze schitterende ruime en energie zuinige woning is gelegen in de wijk Peghoeken in Veldhoven Dorp. De woning gelegen in het hart van Veldhoven nabij winkels, scholen, groen en restaurants/horeca en dichtbij ASML, Eindhoven Airport, High Tech Camput en TU/e.

We komen binnen in een ruime en licht hal waar zich de meterkast bevindt, de trapopgang naar de eerste verdieping, het gastentoilet met hangcloset en fonteintje en de toegang tot de woonkamer.

De prachtige L-vormige kamer is voorzien van een lichte laminaatvloer en heeft een open keuken.
De keuken is is luxe en voorzien van een koelkast, een aparte vriezer een AEG inductie kookplaat met moderne afzuigkap, een vaatwasser, een oven/magnetron en tevens een aparte oven met stoomoven.
Daarnaast biedt de keuken veel bergruimte door de grote hoeveelheid lades met softclose functie.

De woonkamer beschikt over een inbouw kast welke als extra opslagruimte gebruikt kan worden.
De achterzijde van de woning is uitgerust met automatische rolluiken aan de buitenzijde en tevens een elektrische zonwering. Daarnaast zijn alle ramen die open kunnen voorzien van vaste insectenhorren aan de buitenzijde alsook de toegangsdeur tot de tuin, deze heeft een vast harmonica insectenhor.

De tuin is gelegen op het zuiden en is deels betegeld (klinkers) en deels voorzien van borders en sierheggen. De tuin is afgezet met houten schuttingen en heeft een extra brede poort zodat ook een motor of scooter makkelijk achterom binnen kan komen.
Daarnaast is er een stenen berging met elektra en licht voor fietsen en tuinspullen.

Via de vaste trap bereiken we de eerste verdieping van de woning, hier vinden we een 2 tal slaapkamers (oorspronkelijk waren het 3 slaapkamers maar van 2 slaapkamers is 1 slaapkamer gemaakt) en de badkamer.
1 slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en de andere aan de achterzijde van de woning. De badkamer is tevens gelegen aan de achterzijde van de woning.
Alle slaapkamers op deze verdieping zijn voorzien van handbediende rolluiken, vaste insectenhorren en kiep/kantel ramen. Daarnaast is de gehele bovenverdieping (met uitsluiting van de badkamer) voorzien van een mooie laminaatvloer.

De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met meubel, met Grohe RVS mengkranen, een grote inloopdouche met tevens Grohe thermostaatkraan en regendouche en daarnaast een hang closet. Daarnaast is de badkamer volledig betegeld en voorzien van een design radiator.

Via de vaste trap bereiken we de 2e verdieping (zolder) van de woning. Hier komen we in het voorportaal waar de technische ruimte zich bevindt waaronder het mechanische ventilatiesysteem en de CV installatie (NEFIT 2013) en een airco die gebruikt kan worden voor zowel het koelen van de zolder verdieping alsook de eerste verdieping.

Daarnaast is de zolder voorzien van een dakkapel over de gehele breedte van de woning waardoor de zolder een prima en volwaardig slaapkamer is met veel licht inval, ook een laminaatvloer, elektrisch bedienbare rolluiken aan de buitenzijde, een kiep/kantelraam en tevens vaste horren.

Kortom een instapklare woning op een super locatie in Veldhoven.

Kenmerken

Huurprijs € 1.900 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 1.900
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 96 m2
Object ID EDH-11201

Woning

Slaapkamers 3
Kamers 4
Badkamers 1
Energielabel A
Bouwjaar 1998
Tuin Ja
Ligging tuin Zuid

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Airco Ja
Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro