Villa te huur aan de Rijnsburgerweg in Voorhout

Voorhout
Rijnsburgerweg

Huurprijs€ 6.500 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Heel soms worden er unieke objecten te huur aangeboden en dit is zo'n object. Direct aan het water en op een parkachtig en boomrijk perceel van maar liefst 10.450 m2 met maximale privacy gelegen bieden wij deze perfect onderhouden charmante villa 'Huize Elsgeest' aan.  De villa ligt op de grens van Voorhout, nabij Noordwijk aan Zee maar ook nabij de Rijksweg A44 met directe verbindingen naar Amsterdam, Wassenaar en Den Haag. U bereikt de villa via een beveiligde automatische toegangspoort met video intercomsysteem. Vervolgens bereikt u via een indrukwekkende 200 meter lange oprijlaan de villa. Deze beschikt maar liefst over 12 kamers, een berging en een eigen aanlegsteiger. 

Begane grond
Entree in de vestibule met toegang tot de indrukwekkende hal. Deze beschikt over een monumentaal trappenhuis, een antieke fontein en originele kasteeldeuren welke toegang bieden tot de diverse ruimtes.
Tegenover de entree bevindt zich de woonkamer, voorzien van prachtige houten visgraatvloer en een sfeervolle, marmeren haard. De openslaande deuren naar de veranda en de tuin beslaan de gehele breedte van de ruimte. Zo worden binnen en buiten op charmante wijze met elkaar verbonden en heeft de ruimte veel natuurlijke lichtinval. Middels een doorgang is er toegang tot een tweede woonkamer, welke perfect zou kunnen worden gebruikt als bijvoorbeeld televisiekamer of werkkamer. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar de uitnodigende achthoekige eetkamer.
De riante en luxe woonkeuken kunt zowel vanuit de hal als vanuit de eetkamer bereiken. Hier is ook ruimte voor een eettafel met stoelen, de ideale setting voor bijvoorbeeld het ontbijt of een gezellige borrel. De keuken is volledig uitgevoerd in landelijke stijl en voorzien van allerhande inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met afzuiger, een vaatwasmachine, oven en combimagnetron. Tevens is er een deur naar een ruime, droge en koele (wijn)kelder. De exclusieve stenen vloer is doorgelegd in de ruime en praktische bijkeuken. Hier vindt u een separaat toilet en toegang tot een heerlijke ruime en lichte tuinkamer, met openslaande deuren naar de tuin en een spiltrap naar een speelse (logeer)vide. Deze ruimte is mogelijk ideaal in te richten als verblijf voor gasten, wat oudere kinderen, een au pair of een werkkamer/praktijk aan huis.

Eerste verdieping
Via het monumentale trappenhuis bereikt u de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie verrassend ruime slaapkamers. Alle kamers hebben een verschillend uitzicht over het parkachtige perceel van deze villa. De master bedroom heeft een extra luxe afwerking en beschikt over een riante inloopkast. Vanaf de overloop is er toegang tot een tweetal badkamers en een separaat toilet. De master bathroom is in een tijdloze zwart-wit kleurstelling en voorzien van een wastafel met meubel en spiegel, een handdoekenradiator, een ruime inloopdouche en riante jacuzzi. De tweede badkamer biedt een moderne inloopdouche.

Tweede verdieping
Middels de houten trap op de overloop bereikt u de tweede verdieping. Hier is een bijzonder ruime, veelzijdige ruimte van ca. 30 m2 groot. Deze is ideaal in te richten als hobby-, of sportzolder. Daarnaast is er toegang tot 2 slaapkamers, beiden voorzien van een dakkapel met veel lichtinval en fraai uitzicht. Verder is er op deze verdieping een wasruimte.

In zijn geheel een ronduit uniek object door de locatie, de sfeer, de privacy en de voorzieningen. Ideaal voor een (groot) gezin. De staat van onderhoud is ronduit perfect, waardoor wooncomfort gegarandeerd is. Het centrum van Voorhout, voor de dagelijkse boodschappen, ligt op loopafstand maar biedt ook een treinstation met snelle verbindingen naar Leiden, Schiphol, Den Haag etc. Fietsen kunt u naar diverse golfbanen, de duinen en het strand van Noordwijk aan zee waar u o.a. fantastische strandtenten en prestigieuze hotels vindt. Varen kunt u vanaf uw eigen aanlegsteiger met directe verbindingen naar de magische Kagerplassen, het exclusieve Warmond en zelfs de levendige en historische binnenstad van Leiden.

Zoekt u een oase van rust met veel wooncomfort en privacy waarbij u toch niets zult missen van alles wat de levendige Randstad allemaal te bieden heeft? Neem dan contact met ons op, zodat wij u een afspraak met kunnen inplannen om deze prachtige villa met u te bezichtigen.


Wetenswaardigheden:
- Prachtige villa met behoud van originele details
- Weelderige tuin rondom
- Meer dan genoeg besloten parkeerruimte voor meerdere auto's
- Privé aanlegsteiger
- Elektrisch bedienbare toegangspoort
- Voorzien van alarmsysteem en videobewaking
- Mogelijkheid voor semi separaat appartement
- Huisdieren zijn in principe niet toegestaan, e.e.a. in overleg
- Roken is niet toegestaan
- Huurprijs exclusief G/W/E, TV + internet (glasvezelaansluiting aanwezig), gemeentelijke lasten en servicekosten
- Servicekosten á € 1.000,00 per maand, dit betreft o.a. professioneel tuinonderhoud
- Toewijzing voorbehouden aan gunning verhuurder

Kenmerken

Huurprijs € 6.500 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 13.000
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 348 m2
Object ID SAS-12755

Woning

Slaapkamers 7
Kamers 12
Badkamers 2
Energielabel F
Bouwjaar 1939
Tuin Ja

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Open haard Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro