Appartement te huur aan de Belfort in Almere

Almere
Belfort

Huurprijs€ 1.450 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Op een geweldige locatie, te midden van het moderne stadshart van Almere, ruim appartement met 2 slaapkamers. De woning ligt aan het Belfort met aan het plein gezellige restaurants. Het appartement is hedendaags afgewerkt en kent door de woningbrede schuifpui veel lichtinval. Het balkon met uitzicht op de terrasjes maakt het geheel compleet.

Het moderne complex beschikt over een lift en centrale fietsenberging. De keuken en de badkamer zijn recent geheel gerenoveerd.

Het stadshart van Almere beschikt over een Stadsschouwburg, bioscoop, een ruim winkelaanbod, horecavoorzieningen en NS-station.

Via de centrale hal met afgesloten entree op de begane grond en voorzien van lift, brievenbussen en trappenhuis bereikt u het appartement op de derde etage.

Indeling appartement; entree, ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Aan de galerij-zijde zijn de twee slaapkamers gesitueerd. De inpandige berging beschikt over aansluitingen voor wasmachine en droger. De moderne badkamer beschikt over een toilet, inloopdouche en een wastafelmeubel.

De woon-/eetkamer heeft veel lichtinval door de plafondhoge en kamerbrede ramen. De schuifpui biedt toegang tot het balkon, vanwaar u een leuk uitzicht heeft op de ondergelegen terrasjes.

De moderne open keuken beschikt over een vaatwasmachine, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-oven/magnetron. Kortom, een heerlijke woning in het bruisende hart van Almere.

Deze woning beschikt over energielabel A.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 1.450 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 2.900
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 78 m2
Object ID HLV-11742

Woning

Slaapkamers 2
Kamers 3
Badkamers 1
Balkon Ja
Formaat balkon 8 m2

Extra's

Aparte douche Ja
Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Appartement te huur: Marktmeesterstraat

Almere

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

01-06-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 81m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Kapitein de Langestraat

Almere

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

06-05-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 92m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

3

Interieur:

Gemeubileerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro