Appartement te huur aan de Anthonius Brouwerstraat in Hilversum

Hilversum
Anthonius Brouwerstraat

Huurprijs€ 1.185 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

In het centrum van Hilversum is dit lichte en zonnige 2-kamer appartement op de 1ste etage te huur. De woning is voorzien van alle gemakken en een balkon op het zuiden. Met het openbaar vervoer voor de deur, op loopafstand van het centrum, diverse winkels en horeca gelegenheden een perfect centraal gelegen woning.

Entree, hal, separaat toilet, toegang tot de verschillende ruimtes. De lichte woonkamer biedt toegang tot het zonnige balkon met uitzicht op de Sint-Vituskerk en veel groen.

De open keuken is voorzien van een oven, vaatwasmachine en een 5-pits gasfornuis.

De ruime slaapkamer bevindt zich aan de galerijzijde en is voorzien van een kledingkast. Moderne badkamer met een douche, wastafelmeubel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Het appartement is geheel voorzien van een lichte laminaatvloer. In de onderbouw bevindt zich een ruime berging. De woning is voorzien van een energielabel B. Het appartement is bijzonder centraal gelegen, op 5 minuten loopafstand van het station en midden in het centrum.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 1.185 per maand inclusief Servicekosten
Waarborgsom € 2.500
Beschikbaarheidsdatum 06-10-2024
Status Verhuurd onder voorbehoud
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 51 m2
Object ID HLV-6322

Woning

Slaapkamers 1
Kamers 2
Badkamers 1
Energielabel B
Bouwjaar 1980
Balkon Ja

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro