Appartement te huur aan de Müllerkade in Rotterdam

Rotterdam
Müllerkade

Huurprijs€ 3.495 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Nieuwbouw | Wonen in de STACK?
Een royaal (145 m2) en gestoffeerd 4 kamer hoekappartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers en 2 parkeerplaatsen (!) op de 12e verdieping van gebouw Stack, gelegen op het uiterste puntje van de Müllerpier in het gewilde Lloydkwartier.
Bijzonderheden zijn de grote living van maar liefst 55 M2 en de fraaie hoekligging en grote raampartijen, waardoor het heerlijk licht is en je altijd een spectaculair uitzicht (!) hebt over de Nieuwe Maas, de Haven, en de skyline van de stad. Goede horeca, openbaar vervoer, Albert Heijn, watertaxi e.d. allen binnen handbereik!

STACK is eigenzinnig van buiten en exclusief van binnen. De grote ramen bieden een fraai uitzicht op de Maas. Wie in STACK woont, heeft alles in de buurt. Het openbaar vervoer is op loopafstand, net als winkels voor de dagelijkse boodschappen. In de buurt is ook een basisschool gevestigd en een theater voor jong publiek: het Maaspodium. In de buurt zijn verder verschillende leuke horecazaken te vinden, zoals STROOM, Café Verhip en Restaurant Goud van Herman den Blijker, maar diverse cafés, koffie barretjes, Fitnessclub, kinderopvang, Albert Heijn en een watertaxi en waterbus opstapplaats.

In het Park aan de overkant van het water worden regelmatig festivals en evenementen georganiseerd. Het oudste park van Rotterdam is ook ideaal voor een rondje hardlopen en een heerlijke plek voor een zomerse picknick of barbecue. Op loopafstand bij sportcomplex Lloyd Multiplein kun je op meerdere voetbal- en basketbalvelden naar hartenlust sporten.

Begane grond:
Centrale luxe lobby, geheel van glas, met bellenplateau, videofoon, brievenbussen, toegang tot de beveiligde fietsenstalling en parkeergarage, trappenhuis en liften.

12e etage:
Entree, ontvangsthal met garderobe, videofoon, inpandige berging met wasruimte met opstelplaats voor wasmachine, apart toilet. Deur naar lichte en royale (ca. 56 m2) woonkamer met grote raampartijen en uniek uitzicht over de Maas, de Haven en de skyline van de stad. Vanuit je appartement blijft je de schepen volgen die passeren op de Maas of er komt weer een watertaxi voorbij varen. Het is altijd genieten.
De moderne greep loze keuken is voorzien van een kookeiland en een kastenwand en is uitgerust met alle apparatuur, die je zou willen, zoals koelkast, vriezer, inductie kookplaat met geïntegreerde afzuigkap, vaatwasser en oven. Ook is er een gezellige sfeervolle eetbar aanwezig, waar je o.a. in de ochtend kan ontbijten.

Het appartement heeft 3 slaapkamers.
De masterbedroom (afm. ca. 4.80 x 3.20 m) heeft een badkamer-ensuite, voorzien van dubbele wastafel met lademeubel, spiegel met verlichting, hangmeubel, inloopdouche met glazen wand, thermostaat kraan en regendouchekop en een designradiator. De 2e slaapkamer is ca. 4.70 x 3.16 m en de 3e slaapkamer is ca. 4.80 x 3.00 m. Iedere slaapkamer heeft uitzicht op het water. De 2e badkamer is voorzien van douchecabine met thermostaatkraan, regendouche en glazen wanden, een wastafel met lademeubel, spiegel met verlichting, hangmeubel, 2e toilet en een designradiator.

Het appartement is uitstekend geïsoleerd (energielabel A+++) en heeft over de gehele woning vloerverwarming (!) met een PVC vloer in een eiken kleur wat naadloos loopt door het gehele appartement.
Dit appartement heeft een eigen externe berging die per lift bereikbaar is. Er zijn 2 parkeerplaatsen (nr. 86 + 87) beschikbaar in de parkeergarage (-1), welke bereikbaar zijn met 2 parkeerliften. Daarnaast zijn 2 privé fietsplaatsen in de beveiligde fietsenstalling.

De STACK staat voor superieur wonen aan de rivier waarbij je ieder moment geniet van het spectaculaire uitzicht.

Voorwaarden:
- Aanvaarding per direct
- Minimale huurtermijn van 12 maanden
- Geen studenten/jongeren/delers toegestaan
- De waarborgsom bedraagt 2 maanden kale huur
- De huurprijs is exclusief stadverwarming, elektra, water, tv/internet etc.
- Bezichtigingsaanvragen uitsluitend per mail.

Kenmerken

Huurprijs € 3.495 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 6.600
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 145 m2
Object ID RTM-12760

Woning

Slaapkamers 3
Kamers 4
Badkamers 2
Energielabel A+++
Bouwjaar 2024
Balkon Ja
Zuid-Oost
Formaat balkon 11 m2

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Lift Ja

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Nieuw

Appartement te huur: Van Weelstraat

Rotterdam

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 100m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gemeubileerd

Appartement te huur: Wilhelminakade

Rotterdam

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 127m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gemeubileerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro