Verkoopmakelaars Sassenheim

Interhouse verkoopmakelaars Sassenheim

De Duin- en Bollenstreek is erg gewild om te wonen. Een goede makelaar met de juiste visie en een maatwerk aanpak kan het verschil maken. Interhouse verkoopmakelaars Sassenheim is erin gespecialiseerd om uw woning tegen de beste voorwaarden te verkopen. Wij beschikken over een groots (internationaal) netwerk, (online) bereik en de hoogste standaard marketingpower. Daarnaast zijn wij 7 dagen per week bereikbaar én is er maximale lokale marktkennis in huis. Makelaar Jens Godthelp is register makelaar taxateur (RMT) en is aangesloten bij VastgoedPro; een branchevereniging voor makelaars. Het kantoor is gevestigd aan de Havenpoort, midden in het centrum van Sassenheim. Als u deze vestiging wilt bezoeken, dan bent u gedurende openingstijden van harte welkom. Na openingstijden ontvangen wij u graag op afspraak. Een woning verkopen is een kunst op zich.

Medewerkers

Bij iedere vestiging staat een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers voor u klaar. De vestiging wordt geleid door een gedreven franchise-ondernemer. Zo is een prettige samenwerking gegarandeerd.

Jens Godthelp

Eigenaar/Makelaar (RMT)

Robin van Lubeek

Commercieel binnendienst medewerker

Shannon Metzelaar

Commercieel binnendienst medewerker

Specialisme

Iedere vestiging levert een specialistische dienst in een exclusief werkgebied. Zo bent u verzekerd van alle relevante vakkennis in combinatie met ultieme lokale marktkennis. Dit garandeert een optimaal resultaat voor iedere opdrachtgever.

WONING VERKOPEN

Een woning optimaal verkopen vereist vakkundigheid, maximale lokale marktkennis en alle (online) tools om de juiste doelgroep te bereiken. Interhouse verkoopmakelaars is een onderscheidende specialist en maakt van iedere verkoopopdracht maatwerk. Door alleen lokaal te opereren en 7 dagen per week beschikbaar te zijn is het beste resultaat gegarandeerd. Meer informatie over woning verkopen

Geïnteresseerd of vragen?

Volg ons:

Interhouse verkoopmakelaars Sassenheim is aangesloten bij:  VastgoedPro uitgesneden

Hoe klanten Interhouse verkoopmakelaars Sassenheim ervaren

Zeer professionele makelaar, communiceert snel en duidelijk. Geen verrassingen en is altijd bereid dat stapje extra te zetten. Ik geef een 9,8

Een Funda gebruiker

Het contact met Jens Godthelp en zijn collega's van Interhouse heb ik altijd als erg plezierig ervaren. Snel, duidelijk, vriendelijk en erg behulpzaam, evenals meedenkend en vooruitdenkend. De verkoop van mijn appartement (dat ik eerder al verhuurde via Interhouse) is deskundig en daardoor vlot en probleemloos verlopen.

Een Funda gebruiker

Perfecte begeleiding resulteerde in een zeer efficient proces met een fantastisch eindresultaat. Goed bereikbaar en uitstekende kennis van de markt.

Een Funda gebruiker

Mijn ervaring met deze makelaar is dat hij grondig en adequaat te werk gaat en een zeer goede kennis heeft over onroerend goed. Daarbij vind ik dat hij zich goed kan verplaatsen in zowel de koper als de verkoper waardoor hij een uitermate geschikte onderhandelaar is om tot een overeenkomst te komen. Ik kan zonder enige twijfel zeggen dat ik deze makelaar aanraad om een woning met gemoedsrust te kunnen verkopen.

Een Funda gebruiker

Een veelgestelde vraag

Welke woningen verkopen goed in de Duin- en Bollenstreek?

Woningen die momenteel goed verkopen in de Duin- en Bollenstreek zijn onder andere woningen in populaire plaatsen zoals Lisse, Sassenheim, Voorhout en Noordwijk. Ook woningen die goed onderhouden zijn en voorzien zijn van moderne voorzieningen zoals energiezuinige apparaten en zonnepanelen zijn in trek bij kopers. Verder zijn woningen met een ruime tuin of een balkon op het zuiden ook gewild in de Bollenstreek.

Werkgebied

Het werkgebied van deze vestiging bestaat naast de vestigingsplaats Sassenheim ook uit de rest van de Duin- en Bollenstreek met plaatsen als Lisse, Voorhout, Hillegom, Noordwijk. De ligging van dit gebied midden in de randstad, nabij luchthaven Schiphol, het strand én het internationale karakter maken dit een prachtig gebied om te wonen en te werken. Onze vakkundige  medewerkers kennen de lokale woningmarkt tot in detail. Deze kennis is cruciaal om optimaal te adviseren én om iedere kandidaat-koper correct te kunnen informeren.

Aanbod koopwoningen

Direct zoeken in het actuele woningaanbod van deze vestiging? Klik dan op de onderstaande button.

Recent verkocht

Weten wat voor typen woningen deze vestiging zoal verkoopt? Hieronder is een kleine selectie van recent verkochte woningen voor u op een rijtje gezet.

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro