Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling van uw woning

U staat bij ons op 1 en daarom zijn wij 7 dagen per week beschikbaar. Wij plannen graag een kennismaking én gratis waardebepaling van uw woning op een moment dat het u uitkomt. Om alvast in de smaak te vallen krijgt u een heerlijke Tony Chocolonely reep van ons cadeau. Liever toch eerst op afstand? Dan spreken wij gewoon online af en sturen we de chocolade naar u op.

Plan hier uw afspraak met Jens Godthelp (Eigenaar/ RMT)

Jens Godthelp

Eigenaar/Makelaar (RMT)

Hoe klanten Interhouse ervaren

Zeer professionele makelaar, communiceert snel en duidelijk. Geen verrassingen en is altijd bereid dat stapje extra te zetten. Ik geef een 9,8

Een Funda gebruiker

Fijne samenwerking, professioneel, snelle en duidelijke communicatie en met warme persoonlijk aandacht.

Helma Donkers

Erg klantgericht, snelle service en fijne aanpak! Bedankt Bianca!

Nelleke Joppe

Het contact met Jens Godthelp en zijn collega's van Interhouse Verkoopmakelaars in Den Haag heb ik altijd als erg plezierig ervaren. Snel, duidelijk, vriendelijk en erg behulpzaam, evenals meedenkend en vooruitdenkend. De verkoop van mijn appartement (dat ik eerder al verhuurde via Interhouse Verhuurmakelaars Den Haag) is deskundig en daardoor vlot en probleemloos verlopen.

Een Funda gebruiker

Perfecte begeleiding resulteerde in een zeer efficient proces met een fantastisch eindresultaat. Goed bereikbaar en uitstekende kennis van de markt.

Een Funda gebruiker

Mijn ervaring met deze makelaar is dat hij grondig en adequaat te werk gaat en een zeer goede kennis heeft over onroerend goed. Daarbij vind ik dat hij zich goed kan verplaatsen in zowel de koper als de verkoper waardoor hij een uitermate geschikte onderhandelaar is om tot een overeenkomst te komen. Ik kan zonder enige twijfel zeggen dat ik deze makelaar aanraad om een woning met gemoedsrust te kunnen verkopen.

Een Funda gebruiker

Heel erg positief, bijzonder snel bemiddeld, duidelijke afspraken, goed contact met Bianca en het belangrijkste... een goed resultaat.

Pepijn Meijer

Interhouse partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro