Woonhuis te huur aan de Gipskruidweg in Almere

Almere
Gipskruidweg

Huurprijs€ 1.750 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Deze gemeubileerde woning is gelegen in de gewilde Kruidenwijk nabij het speelveld en Almere stad. Deze leuke tussenwoning heeft een ruime woonkamer, drie slaapkamers, een ruime keuken en zonnige tuin op het Zuidwesten.

Diverse voorzieningen als openbaar vervoer, winkels, supermarkten, parken, speeltuintje, Sportpark Rie Mastenbroek, kinderboerderij, een voetbal- en een tennisvereniging zijn in de directe omgeving te vinden. Aansluitwegen richting de A6 en A27 zijn goed bereikbaar.

Entree, hal met meterkast, toilet met fontein, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.

De tuingerichte woonkamer heeft middels een schuifdeur toegang tot de zonnige achtertuin. Dankzij de uitbouw aan de achterzijde heeft daglicht ‘vrij’ spel en bezorgt u een fijne woonsfeer.

In de woning is voor de begane grond en eerste etage gekozen voor een fraaie tegelvloer en nette wanden afwerking.

Aan de voorzijde is de open keuken gesitueerd. De moderne en ruime keuken is van alle gemakken voorzien zoals inductiekookplaat, koel- vriescombinatie, combi magnetron, oven, vaatwasmachine, spoelbak, ruim werkblad en voldoende bergruimte.

Vanuit de keuken heeft u leuk uitzicht over de straat welke is gelegen aan de voorzijde van de woning.

De achtertuin is op het zuidwesten gelegen en is onderhoudsvriendelijk ingericht. In de achtertuin is een houten berging aanwezig, ideaal voor het stallen van uw fietsen en het opbergen van de tuinspullen.

Eerste etage, overloop, twee in grootte variërende slaapkamers aan de achterzijde, de moderne en bijzonder ruime badkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een doucheruimte, wastafelmeubel, toilet, bidet en een royaal ligbad.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie. De woningpresentatie toont mogelijk één of meerdere items die geen onderdeel zullen zijn van de huur.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.
De woning beschikt over energielabel B

Kenmerken

Huurprijs € 1.750 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 3.500
Beschikbaarheidsdatum 01-06-2024
Status Beschikbaar
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 110 m2
Object ID HLV-9312

Woning

Slaapkamers 3
Kamers 5
Badkamers 1
Energielabel B
Bouwjaar 1987
Tuin Ja
Ligging tuin Zuid-West
Formaat tuin 40m2

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Tegels

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Appartement te huur: Marktmeesterstraat

Almere

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

01-06-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 81m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro