Woonhuis te huur aan de Grootzeil in Almere

Almere
Grootzeil

Huurprijs€ 2.450 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

In Noorderplassen West gelegen ruime, gemeubileerde tussenwoning met 4 slaapkamers, eigen parkeerplaats en een berging. De keurig afgewerkte woning maakt deel uit van het complex 'Nordics' en is gelegen op een centrale locatie in de Noorderplassen-West. Op 2 minuten loopafstand is er een supermarkt (Vomar) aanwezig. Basisschool, kinderopvangen en bushalte zijn tevens op korte loopafstand bereikbaar. De Noorderplassen is een waterrijke jonge woonwijk gelegen nabij natuurgebied de Lepelaarsplassen en bosgebied Pampushout. Door de ligging in het westen van Almere bent u binnen enkele minuten op de A6 richting Amsterdam.

Entree, garderobe, toilet, trapopgang. Ruime, tuingerichte woonkamer met dubbele openslaande deuren naar de achtertuin. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, combi oven/ magnetron, vaatwasmachine, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging.

De achtertuin is voorzien van een achterom, eigen parkeerplaats en een praktische berging met daarin een vriezer.

Eerste etage, overloop, drie in grootte variërende slaapkamers, ruime badkamer met ligbad, dubbele wastafel en het tweede toilet.

Zolder etage, wasruimte met wasmachine, ruime en lichte (vierde) slaapkamer voorzien van een opklapbed en inklap bureau, zo maak je in een handomdraai een kantoor of logeerkamer van.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 2.450 per maand inclusief Servicekosten
Waarborgsom € 4.800
Beschikbaarheidsdatum 01-08-2024
Status Beschikbaar
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 135 m2
Object ID HLV-12699

Woning

Slaapkamers 4
Kamers 5
Badkamers 1
Energielabel A
Bouwjaar 2007
Tuin Ja
Ligging tuin Noord-Oost

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro