Appartement te huur aan de John Rossweg in Almere

Almere
John Rossweg

Huurprijs€ 1.850 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Mooi en verzorgd gemeubileerd appartement met 2 slaapkamers in Almere Poort. De woning is gelegen op de begane grond, heeft hierdoor een ruime tuin waar je heerlijk kunt zitten op 2 terrassen. Je woont hier op steenworp afstand van alle belangrijke voorzieningen. Op loopafstand tref je bijvoorbeeld Albert Heijn (op 2 minuten), scholen en gezondheidscentra.

De zonnige tuin op het zuidwesten van circa 50 vierkante meter, met terras en eigen privé parkeerplaats met een directe ingang via de inpandige berging, aan de voorkant van het gebouw is de centrale hal met intercom en heeft u de centrale toegang tot de woning.

Ruime entree van het appartement, vanuit de hal toegang naar de verschillende ruimtes van de woning.

Lichte woonkamer met open keuken en bar kookgedeelte. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast met vriesgedeelte, combimagnetron, inductie kookplaat en recirculatie unit geïntrigeerd in de kookplaat. De keuken heeft veel opbergruimte. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer loop je zo je heerlijke tuin in, veel zon en door de hoge heg meer dan voldoen privacy.

In het appartement zijn twee slaapkamers. De tweede slaapkamer is iets kleiner van formaat en daarom ook goed te gebruiken als kantoor, inloopkast of kinderkamer. Een royale moderne badkamer is een inloopdouche en wastafel met meubel en hangend toilet.

Zowel in de woonkamer, keuken, slaapkamers als in de gang ligt een laminaat vloer.

Of geniet in je vrije tijd in het nabijgelegen bos van een fijne wandeling, haven of strand in nabijgelegen Almere Duin. Je bent daarnaast binnen mum van tijd in de haven waar je heerlijk van de zon geniet op een warme zomerdag. Wil je naar de omliggende steden, dan ben je daar snel via de nabijgelegen uitvalswegen, Het treinstation Almere Poort ligt op 10 minuten fietsafstand.

Deze woning is voorzien van energielabel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.

Kenmerken

Huurprijs € 1.850 per maand inclusief Servicekosten
Waarborgsom € 3.600
Beschikbaarheidsdatum 15-05-2024
Status Verhuurd onder voorbehoud
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 70 m2
Object ID HLV-12694

Woning

Slaapkamers 2
Kamers 3
Badkamers 1
Energielabel A
Bouwjaar 2018
Tuin Ja
Ligging tuin Zuid-West

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Aparte douche Ja
Lift Ja
Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro