Woonhuis te huur aan de Laura Bassihof in Almere

Almere
Laura Bassihof

Huurprijs€ 1.850 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

In het gewilde ’t Groene Wold in de wijk Oosterwold gelegen gemeubileerde tussenwoning. Deze sfeervolle woning heeft drie slaapkamers, een moderne badkamer en een diepe achtertuin met berging. Gunstig gelegen dichtbij supermarkten en uitvalswegen.

Begane grond
Entree, hal, garderobe, trapopgang, vrij-hangend toilet met fonteintje, deur naar de woonkamer.

Lichte en ruime woonkamer, via de dubbele openslaande deuren toegang tot de verzorgde diepe achtertuin met berging en praktische achterom. De smaakvolle vloer is voorzien van vloerverwarming.

Keuken
De moderne open keuken is aan de voorkant van de woning gesitueerd en is uitgevoerd met inbouwapparatuur zoals een vaatwasmachine, koel/vriescombinatie, combimagnetron, inductie kookplaat en een afzuigkap.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de badkamer en de slaapkamers. Op de overloop een praktische kast met wasmachine en droger aansluiting. In totaal zijn er drie slaapkamers, waarvan er zich twee aan de achterzijde van de woning bevinden.

De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafelmeubel met een spiegel (incl. verlichting), vrij-hangend toilet en een handdoekradiator.


Tuin
Via de voortuin, met parkeren op het eigen terrein bereikt u de entree van de woning.

De diepe achtertuin is gelegen op het zuidoosten. Hier treft u een oase van ruimte en rust. De tuin is bereikbaar vanuit de woonkamer via de dubbele openslaande deuren, de poort aan de voorzijde naast de woning en middels de achterom. Achter in de tuin staat een houten berging voorzien van elektra-aansluiting.

Bijzonderheden.
- Bijdrage van € 60,- per maand voor het speelterrein en onderhoud van de bestrating.

Binnen enkele minuten afstand zijn er een kinderopvang, basisscholen en gezondheidscentrum aanwezig en inmiddels ook supermarkten en winkels zoals een Lidl, Aldi, Albert Heijn, Action, ‘t Kruidvat, bloemenwinkel en Odin. Verder is de ligging gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen richting grote steden (A6 en A27).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie. De woningpresentatie toont mogelijk een of meerdere items die geen onderdeel zullen zijn van de huur.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 1.850 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 3.700
Status Verhuurd
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 87 m2
Object ID HLV-12668

Woning

Slaapkamers 3
Kamers 4
Badkamers 1
Energielabel A++++
Tuin Ja
Ligging tuin Zuid-West

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro