Appartement te huur aan de Marinaweg in Almere

Almere
Marinaweg

Huurprijs€ 2.613 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Dit schitterende en royale appartement van ruim 189 m2 (exclusief het terras) in appartementencomplex Muiderburght, gelegen op een prachtige A locatie aan de rand van het IJsselmeer en de jachthaven van Marina Muiderzand. Op het terras heeft u dit geweldige uitzicht over het water tot aan Pampus en Amsterdam (en bij heel helder weer zelfs tot Volendam).

Via de afgesloten entree met intercom komt u in de hal van het appartementengebouw, met trappen en 2 liften. Per verdieping zijn er 3 appartementen. Het onder architectuur ontworpen "villa appartement ligt op de 7e verdieping met groot terras.


De extra brede voordeur geeft toegang tot het appartement. Zodra de voordeur open gaat heb je al vanaf de ruime hal met garderobe en gasten toilet, een panoramisch uitzicht over de jachthaven en het IJmeer als ook op de kustlijn van Muiderberg.

De royale woonkamer is voorzien van een fraaie houten vloer. De raampartij over de volle breedte zorgt ervoor dat je overal contact hebt met de bijzondere omgeving. Vanuit de woonkamer bereik je de ruime keuken en het overdekte terras met volop vrij uitzicht op het meer en het historische eiland Pampus.

De keuken is ruim van opzet en beschikt over diverse inbouwapparatuur (Miele) zoals een vaatwasmachine, inbouw koffiemacine, kookplaat, afzuigkap, koel/ vriescombinatie.

Vanuit de hal bereik je de drie slaapkamers ieder van ruim formaat. De hoofdslaapkamer heeft een badkamer en suite voorzien van een ligbad en inloopdouche. De afzonderlijke laundry is ruim van opzet. De tweede badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Op -1 niveau bevindt zich de ruime berging en de parkeergarage met 1 parkeerplaats en de eigen, afslutibare berging.

Rondom het gebouw ligt een fraaie tuin, gasten parkeerplaatsen, een afsluitbare boten wijde voor de stalling van kleine bootjes en een uniek privé strand waar het in de zomer heerlijk toeven is.


Residence Muiderburght ligt in een prachtige omgeving direct aan het water en de jachthaven met een heel gezellig restaurant met terras aan het water.
De appartementengebouwen hebben een eigen toegangsweg en een eigen privéstrand. Voor bezoekers zijn er op het eigen terrein parkeerplaatsen gesitueerd. Het Gooi en Amsterdam liggen op 10 autominuten . Het station Almere poort ligt op loop-fietsafstand en biedt een snelle verbinding naar Amsterdam en Utrecht.

Deze woning is voorzien van energielabel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 2.613 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 5.500
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 186 m2
Object ID HLV-8691

Woning

Slaapkamers 3
Kamers 4
Badkamers 2
Dakterras Ja
Balkon Ja

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Woonhuis te huur: Arduinastraat

Almere

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 121m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gemeubileerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro