Woonhuis te huur aan de Buitengaats in Amstelveen

Amstelveen
Buitengaats

Huurprijs€ 3.500 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Deze prachtige gezinswoning is gelegen in de rustige gezinswijk Waardhuizen, een mooie plek in het zuiden van Amstelveen aan de rand van de Bovenkerkerpolder en vlakbij de Internationale School. Met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een nieuw gerealiseerde tuin aan het water, de ideale woning met alles wat je nodig hebt voor voldoende comfort en ontspanning.

Indeling: Privé oprijlaan met plaats voor de auto. Entree met royale hal die leidt naar de ruime woonkamer aan de achterzijde, waar grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de nieuw aangelegde tuin aan het water. De aangrenzende keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur, waardoor koken een waar genot wordt. Vanuit de hal toegang tot een separate toiletruimte en de trap naar de eerste etage waar 3 ruime slaapkamers zijn gelegen en een badkamer met ligbad, aparte douche en een wastafelmeubel. Tevens een tweede separate toiletruimte. Trap naar de bovenste etage waar nog een slaapkamer te vinden is en een tweede badkamer met douche en wastafel. De wasmachine en droger zijn te vinden op de overloop van de bovenste etage.

De woning ligt in de directe omgeving van winkelcentra Middenhoven en Waardhuizen. Ook Stadshart Amstelveen is op korte afstand, hier tref je tal van winkels, restaurants, café’s en culturele voorzieningen aan zoals de stadsschouwburg en het Cobra museum. Openbaar vervoer ligt op loopafstand, met lijn 25 bereik je snel de Zuid As en ook de uitvalswegen A9 en A10 zijn goed bereikbaar. De woning ligt naast de Bovenkerkerpolder voor een heerlijke wandeling of fietstocht.

Kortom, een goede ruime gezinswoning op een mooie locatie - neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Deze woning kan worden gehuurd door een huurder met een eigen maandelijks stabiel toereikend inkomen uit werk en helaas niet met een garantsteller of een huurder die de woning niet zelf zal bewonen.

Kenmerken

Huurprijs € 3.500 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 6.950
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 175 m2
Object ID AMS-12580

Woning

Slaapkamers 4
Kamers 5
Badkamers 2
Bouwjaar 1987
Tuin Ja

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro