Appartement te huur aan de Emmy Andriessestraat in Amsterdam - Oost

Amsterdam - Oost
Emmy Andriessestraat

Huurprijs€ 2.290 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Gelegen op IJburg, een nieuwe en bloeiende stadswijk aan de Oostkant van Amsterdam, omringd door water en met alle wenselijke faciliteiten in de directe omgeving, bieden wij dit moderne en luxe 3-kamer appartement aan met een moderne inrichting en een riant balkon en privé (fietsen)berging.

Indeling: Centrale entree met video intercom en lift. Entree van het appartement op de eerste etage. Hal met toegang tot alle vertrekken. Lichte woonkamer die middels een schuifpui toegang biedt tot het ruime balkon op het zuiden. Riante open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (Siemens), waaronder koelkast, vriezer, combi oven, vaatwasser en een inductiekookplaat met afzuigkap. Riante slaapkamer voorzien van een grote kledingkast en een tweepersoons boxspring bed. Tweede slaapkamer die prima kan dienen als werkkamer of slaapkamer. Moderne luxe badkamer, voorzien van een riante inloopdouche met glazen douchewand en een wastafelmeubel. Separate toiletruimte en een aparte wasruimte met wasmachine en droger (Siemens). Achter het complex vindt u de privéberging op de begane grond. De gehele woning is voorzien van een mooie lichte laminaat vloer.

Naast de aanwezigheid van diverse winkels vindt u in de directe omgeving ‘Blijburg’, een gezellig stadsstrand waar u heerlijk kunt relaxen. In een straal van 400 meter treft u tevens diverse restaurants en barretjes, een park, een jachthaven, scholen en kinderopvang. Ook op loopafstand vindt u 9 tennisbanen.

Vanaf dit appartement bereikt u met tram 26 in 15 minuten het centraal station en bus 66 brengt u direct naar Amsterdam Zuidoost.

Kortom, een heerlijk ruim appartement op een goede locatie.

Deze woning beschikt over Energielabel A.

Deze woning kan worden gehuurd door een huurder met een eigen maandelijks stabiel toereikend inkomen uit werk en helaas niet met een garantsteller of een huurder die de woning niet zelf zal bewonen.

Kenmerken

Huurprijs € 2.290 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 4.510
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd onder voorbehoud
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 80 m2
Object ID AMS-0864

Woning

Slaapkamers 2
Kamers 3
Badkamers 1
Energielabel A
Bouwjaar 2012
Balkon Ja
Zuid

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Lift Ja
Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro