Villa te huur aan de Dorpsweg Ransdorp in Amsterdam

Amsterdam
Dorpsweg Ransdorp

Huurprijs€ 3.950 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Bent u op zoek naar een charmante, ruime woning in een rustige en groene omgeving op een steenworp afstand van Amsterdam? Deze prachtige vrijstaande woning in het pittoreske Ransdorp biedt u alles wat u wenst. Met vijf slaapkamers, twee badkamers en een royale tuin van maar liefst 800 M2 is dit de ideale plek voor een (expat) gezin wat op zoek is naar rust, privacy en ruimte. Deze gemeubileerde woning is beschikbaar voor een huurperiode van 12 maanden wat misschien kan worden verlengd met een tweede jaar.

Entree aan de voor- en achterzijde van de woning. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een hal die toegang biedt tot de verschillende vertrekken. De lichte en ruime woon-/eetkamer biedt een prachtig uitzicht op de tuin. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over voldoende kastruimte en inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vriezer, oven, magnetron, vaatwasser en een inductiekookplaat met afzuigkap. Vanuit de hal aan de voorzijde is een trap omhoog waar op de eerste etage 3 slaapkamers zijn gelegen, waarvan één is ingericht als kleedkamer en voorzien van grote kledingkast. Ook vindt u hier een badkamer, voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel. Trap naar de tweede etage waar een grote overloop plaats kan bieden als werkruimte of als een heerlijke leesplek. Op deze etage tevens nog een slaapkamer die momenteel is ingericht als master bedroom met spectaculair uitzicht. In het achterhuis op de begane grond bevindt zich een separaat toilet en een tweede badkamer met douche, wasmachine en droger.

Trap naar boven in het achterhuis waar 2 slaapkamers zijn gelegen, beide voorzien van een geïntegreerd bed, ideaal te gebruiken als kinderkamers. De woning is omgeven door een prachtige, grote tuin die perfect is voor tuinliefhebbers en gezinnen met kinderen. Hier kunt u genieten van lange zomeravonden, barbecueën met vrienden in het riante tuinhuis, of gewoon ontspannen in de zon. De tuin biedt volop privacy en is een oase van rust. De achtertuin grenst aan water vanwaar je bijvoorbeeld met de kano of sub board erop uit kunt. De achterzijde van de woning biedt vrij uitzicht over weilanden: werkelijk uniek voor regio Amsterdam.

Ransdorp is een schilderachtig dorpje gelegen in het landelijke gebied 2 kilometer ten noordoosten van Amsterdam. Het staat bekend om zijn rust, groen en karakteristieke dorpse sfeer. De woning ligt op slechts 25 minuten fietsen of 15 minuten rijden van het bruisende centrum van Amsterdam, waardoor u kunt genieten van het beste van twee werelden: de rust en ruimte van het platteland en de nabijheid van de stad met al haar voorzieningen.

Omdat de eigenaren tijdelijk verhuizen naar het buitenland, kan deze woning worden gehuurd voor een huurperiode van 12 maanden, wat misschien kan worden verlengd tot 24 maanden.

Deze woning is volledig geïsoleerd en onder andere voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en zonneboiler. Energielabel A.

Kenmerken

Huurprijs € 3.950 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 7.830
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Beschikbaar
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 208 m2
Object ID AMS-12626

Woning

Slaapkamers 6
Kamers 7
Badkamers 2
Energielabel A
Bouwjaar 1940
Tuin Ja
Ligging tuin Oost

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Open haard Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro