Appartement te huur aan de Pieter Calandlaan in Amsterdam

Amsterdam
Pieter Calandlaan

Huurprijs€ 1.950 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Dit ruime maisonnette appartement is volledig gerenoveerd en voorzien van twee slaapkamers en een balkon op het zuiden. Gelegen op loopafstand van het winkelcentrum Osdorpplein en de Sloterplas.

Indeling: Centrale entree met lift naar de eerste etage. Entree van de woning met hal voorzien van een garderobe en een separaat toilet. Vanuit de hal toegang tot de afgesloten keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, kookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser en veel kastruimte. De stijlvol ingerichte woonkamer is gelegen aan de achterzijde en biedt toegang tot een heerlijk balkon op het zuiden. Trap naar de tweede etage waar de 2 ruime slaapkamers zijn gelegen alsmede de badkamer voorzien van een douche en wastafelmeubel. De wasmachine tref je aan op de overloop.

Het appartement is gelegen in het populaire stadsdeel Nieuw West met vele groenvoorzieningen. Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer e.d. zijn in de buurt aanwezig. Bij het op loopafstand gelegen winkelcentrum “Osdorpplein” kun je terecht voor gezellig winkelen en voor alle dagelijkse boodschappen. Ook het theater "De Meervaart" voor culturele ontspanning is gelegen op loopafstand. De oever van de Sloterplas is voorzien van een fraai stadsstrand en een wandelboulevard.

Er zijn goede openbaar vervoerverbindingen, waaronder tramlijn 1 en 17 en diverse busverbindingen. Eveneens op zeer korte afstand zijn de uitvalswegen A4, A9, A10 en luchthaven Schiphol.

Kortom, een praktisch ingedeeld en goed gerenoveerd appartement. Interesse? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Deze woning kan worden gehuurd door een huurder met een eigen maandelijks stabiel toereikend inkomen uit werk en helaas niet met een garantsteller of een huurder die de woning niet zelf zal bewonen.

Kenmerken

Huurprijs € 1.950 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 3.830
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd onder voorbehoud
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 74 m2
Object ID AMS-12617

Woning

Slaapkamers 2
Kamers 4
Badkamers 1
Bouwjaar 1965
Balkon Ja

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Lift Ja

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Appartement te huur: Menarahof

Amsterdam - West

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 52m2

Status:

Verhuurd onder voorbehoud

Slaapkamers:

1

Interieur:

Gemeubileerd is optioneel

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro