Appartement te huur aan de Bentveldsduin 30 in Bentveld

Bentveld
Bentveldsduin 30

Huurprijs€ 2.685 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Op korte loopafstand van de Kennemer duinen, nabij het strand en winkels voor de dagelijkse boodschappen, ligt dit zeer fraai gemeubileerde appartement. Het station Heemstede-Aerdenhout is vlakbij, en binnen 15 fietsminuten bereikt u het historische stadshart van Haarlem met al zijn faciliteiten. De woning bevindt zich in een rustige, bosrijke omgeving, gesitueerd in een kleinschalig appartementencomplex omringd door een parkachtige tuin. Het royaal bemeten 3-kamer appartement biedt vele faciliteiten zoals een groot balkon, een private parkeerplaats en een algemene fietsenberging in de parkeerkelder. Deze locatie is zeer geschikt voor huurders die zich ook met de auto makkelijk willen verplaatsen binnen de Randstad. Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam en Schiphol zijn snel bereikbaar vanaf het fraaie Bentveld. Na een drukke werkdag kunt u zich heerlijk terugtrekken in de rust van de Kennemer duinen, nog even naar het strand of een drankje doen in Haarlem - deze locatie biedt het allemaal.

Parterre: Gezamenlijk overdekt entree met bellentableau, video intercom en brievenbussen, centrale hal met toegang tot trappenhuis en lift.

Eerste verdieping: Entree appartement in royale hal welke toegang verleent tot alle vertrekken, modern toilet met fonteintje, berging waar tevens de wasmachine/droger staan opgesteld. Ruime woonkamer met grote schuifpui naar het fraaie terras. De woonkamer is voorzien van modern kwalitatief meubilair en een open keuken met inbouwapparatuur. Twee ruime slaapvertrekken: de 'master bedroom' is voorzien van een grote kledingkast, en de huurder kan hier zijn eigen bed plaatsen. De tweede slaapkamer is ingericht als (thuis)werkplek en is ideaal om gasten te laten overblijven; een slaapbank is reeds aanwezig. Moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel met ingebouwde dubbele wasbak.

Ondergelegen parkeergarage: Toegankelijk via lift, trappenhuis en verwarmde oprit met elektrisch bedienbare garagedeur. Inclusief een ommuurde parkeerplaats voor één auto en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Bijzonderheden:
- De huurder dient naast de maandelijkse huursom zorg te dragen voor de kosten van gas, elektra, water, TV/Internet en Gemeentelijke belastingen
- Huurprijs is incl. het gebruik van de private parkeerplaats
- Huurperiode is minimaal 18 maanden, daarna automatisch overlopende in onbepaalde tijd
- De woning wordt compleet gemeubileerd verhuurd (huurder hoeft alleen een eigen bed mee te nemen, evt. is dit in overleg ook door verhuurder te regelen)
- Energielabel A is reeds aanwezig
- Het complex is gebouwd van en voorzien van moderne isolatie materialen en elk afzonderlijk Cv-ketel voor warmte en warm water.

Kenmerken

Huurprijs € 2.685 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 4.920
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Beschikbaar
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 108 m2
Object ID HLM-12656

Woning

Slaapkamers 2
Kamers 3
Badkamers 1
Energielabel A
Bouwjaar 1998
Balkon Ja
Noord-West
Formaat balkon 24 m2

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Lift Ja
Vloerafwerking Tegels

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Nieuw

Woonhuis te huur: Glipper Dreef 34

Heemstede

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 136m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro