Studio te huur aan de Delpratsingel in Breda

Breda
Delpratsingel

Huurprijs€ 1.000 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Unieke kans om te wonen aan een van de prachtige stadssingels van de stad Breda. Met trots bieden wij in verhuur collegiaal aan met Rotsvast Breda 12 nieuwbouw (studio) appartementen variërend in grootte, indeling en in huurprijs tussen € 915,00 en € 1.480,00 excl gebruikerslasten.

Het gebouw heeft een rijke historie en kenmerkt zich door een aantal zeer fraaie stijlkamers en een statige entree met bijzondere trappartij. Op dit moment wordt het gebouw volledig gerestaureerd en gedeeltelijk getransformeerd naar kantoor en woningen.

De (studio) appartementen zijn gelegen aan de achterzijde op de begane grond + de eerste verdieping en beschikken over een pvc vloer, een keuken, apart toilet en badkamer. De keuken is v.v. een kookplaat, afzuigkap, combi oven, koelkast en vaatwasser. Alle woningen hebben een inpandige berging met aansluiting wasapparatuur en een meterkast. Een aantal woningen op de begane grond beschikt over een eigen tuin en tevens is er een gemeenschappelijke tuin. In de tuin is een fietsenstalling aanwezig. De appartementen krijgen allemaal een eigen water- en elektra-aansluiting, evenals cai/internet.

LOCATIE
Bereikbaarheid per auto
Het complex bevindt zich op loopafstand van het centrum. Tevens directe aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/ Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda).
Het object ligt op twee minuten loopafstand van het Centraal station Breda.
Winkelvoorzieningen en het Valkenbergpark zijn op loopafstand gesitueerd.
Parkeren
Van de parkeerplaatsen op het achter terrein worden er een aantal toebedeeld aan het gehuurde en kunnen tegen meerprijs gehuurd worden.

Indien je in aanmerking wilt komen vragen wij je om (bij voorkeur) telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij je uit kunnen nodigen op de kijkdag.

Kenmerken

Huurprijs € 1.000 per maand inclusief Servicekosten
Waarborgsom € 1.500
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd onder voorbehoud
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 40 m2
Object ID BRA-10803

Woning

Slaapkamers 1
Kamers 2
Badkamers 1
Energielabel A+
Tuin Ja

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro