Villa te huur aan de van der Duyn van Maasdamlaan in Bunschoten-Spakenburg

Bunschoten-Spakenburg
van der Duyn van Maasdamlaan

Huurprijs€ 2.500 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Schitterend wonen in een luxe vrijstaande villa waarin u zich blijft verbazen, met een adembenemend uitzicht over de landerijen en op loopafstand van het centrum. De woning biedt de mogelijkheid voor een kantoor of praktijk aan huis met een eigen ingang aan de zijkant van de woning. Daarnaast beschikt de woning over een garage, drie parkeerplaatsen op eigen terrein, een royaal souterrain, twee badkamers, zowel binnen en buiten een open haard en elke dag een verrassend uitzicht over de weilanden. De woning is in 2010 geheel gemoderniseerd en heeft een luxueus uiterlijk en uitstraling.

Begane grond:
Via de entree toegang tot de ruime hal met garderobe, meterkast, toilet en trapopgang. Ruime woonkamer met adembenemend uitzicht over de tuin en achterliggende weilanden, veel lichtinval door alle ramen, een open haard en vloerverwarming. De woonkamer heeft een ideale indeling met een zitgedeelte met schuifpui en een eetgedeelte. Open keuken met natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouw apparatuur zoals inductie kookplaat, afzuigkap, stoomoven, heteluchtoven, vaatwasser en koelkast. Toegang tot de serre met schuifpui naar de tuin en waar heerlijk genoten kan worden van de zon en het adembenemende uitzicht. Aanpandige garage met lichtkoepel en aansluiting voor de wasmachine en droger. Toegang tot de kantoor/praktijk ruimte van waaruit ook uitzicht is op de tuin.

Souterrain:
Via de woonkamer toegang tot het souterrain. Ruime kelderruimte van 80m2 met Noorse leistenen vloer met vloerverwarming, mogelijkheid voor het creeren van een bijvoorbeeld een bioscoop of game ruimte, bar en aparte fitnessruimte. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Technische ruimte met installaties o.a. een afzuig systeem.

Eerste verdieping:
Ruime en lichte overloop. In totaal bevinden zich op deze verdieping vier slaapkamers waarvan in 1 slaapkamer een bedstee met handige inbouw kastruimte is gemaakt en de ouderslaapkamer met een grote vaste kastenwand en een kleinere inloop kast. Via de hal toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, twee inloop douches, toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Via een vlizotrap toegang tot de bergzolder met CV-opstelling en ideaal voor opslag van bijvoorbeeld koffers en andere spullen.

Buiten:
De tuin is gelegen op het zonnige zuid/westen met bestrating, gras en een buitenhaard. De tuin is recent opnieuw aangelegd en biedt een prachtig uitzicht over de weilanden.

Kortom, ultiem woongenot op een van de mooiste plekjes in Spakenburg en de moeite waard voor een bezichtiging!

Bijzonderheden:
- De woning is beschikbaar per 01-03-2024;
- De woning staat in de verkoop en in overleg gaan bezichtigingen plaatsvinden;
- Exacte huurperiode is in overleg bespreekbaar mogelijk al vanaf 3 maanden;
- De huurprijs is exclusief leveringen en diensten per maand;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd;
- Roken niet toegestaan;
- Huisdieren in overleg;
- Gunning eigenaar.

Kenmerken

Huurprijs € 2.500 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 5.000
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 220 m2
Object ID AMR-0030

Woning

Slaapkamers 4
Kamers 7
Badkamers 2
Energielabel B
Tuin Ja
Ligging tuin Zuid-West
Formaat tuin 138m2

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro