Appartement te huur aan de Botweg in Bussum

Bussum
Botweg

Huurprijs€ 1.995 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Nabij het centrum van Bussum gelegen in een rustige straat is dit ruime en heerlijk lichte appartement met twee slaapkamers te huur. Dit is een unieke woning, van buiten een industrieel pand, na binnenkomst zal de woning bewoner en bezoekers aangenaam verrassen! Het hoogwaardig en volledig gerenoveerde appartement bevindt zich op de eerste etage en heeft een zonnig dakterras, een afsluitbare (fietsen) berging en er is parkeergelegenheid voor 1 auto. De woning is gerenoveerd met hoogwaardige materialen en puur vakmanschap. Nabij uitvalswegen, winkels en openbaar vervoer.

Entree op de begane grond met intercom. Eerste etage, overloop, toiletruimte, praktische inpandige berging met aansluitingen voor wasmachine en droger. Bijzonder ruime woon /eetkamer, door de grote lichtstraat (daklicht) is het de gehele dag genieten.

De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur (Miele en Siemens), zoals een koel/vriescombinatie, vaatwasmachine, inductiekookplaat met afzuigkap, veel ruimte in de verlichte lades en een mooi composiet werkblad. Vanuit de woonkamer toegang tot het dakterras, vrij uitzicht en met mooi weer de hele dag zon!

De woning is voorzien van een smaakvolle houten vloer, de ramen beschikken over horizontale lamellen.
De woning heeft twee in grootte variërende slaapkamers, de moderne badkamer is uitgerust met een royale inloopdouche, wastafelmeubel met verlichte spiegel en het tweede toilet.

De verzorgde en goed onderhouden woning wordt gestoffeerd verhuurd en bevindt zich gunstig gelegen ten opzicht van winkels, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht. Op het terrein voor de woning is parkeergelegenheid voor een auto beschikbaar. Daarnaast is er ook een afsluitbare berging voor o.a. fietsen op de begane grond. De woning beschikt over tussenmeters voor gas en elektra, het verbruik wordt middels een (verrekenbaar) voorschot in rekening gebracht.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 1.995 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 3.950
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 114 m2
Object ID HLV-12686

Woning

Slaapkamers 2
Kamers 3
Badkamers 1
Bouwjaar 1935
Dakterras Ja

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Appartement te huur: Naarderstraat

Hilversum

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

01-06-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 88m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Hendrik Smitstraat

Hilversum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

15-05-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 95m2

Status:

Verhuurd onder voorbehoud

Slaapkamers:

3

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Sint Janslaan

Bussum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 84m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gemeubileerd

Appartement te huur: Noorderweg

Bussum

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 105m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro