Woonhuis te huur aan de Singel in Bussum

Bussum
Singel

Huurprijs€ 2.850 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Karakteristieke, royale tussenwoning met 5 slaapkamers met een zonnige besloten tuin gelegen aan een rustige straat. De woning (bouwjaar 1924) is geheel gerenoveerd met zorg, smaak en goede materialen. De kenmerken van deze bouw zijn behouden, hoge plafonds en raampartijen, de erker aan de voorzijde en een balkon aan de achterzijde maakt deze charmante woning helemaal af!

De woning is gelegen in een geliefde buurt, op loopafstand zijn alle denkbare voorzieningen en dichtbij het gezellige centrum van Bussum met diverse horeca en winkeltjes, (basis)scholen, NS treinstation, maar ook dichtbij uitvalswegen en natuur.

Entree, hal met tochtseparatie, trapopgang, modern toilet, toegang tot de kelderruimte. Ruime woonkamer met aan de voorzijde een kenmerkende erker. Via de openslaande deuren toegang tot de achtertuin. De keuken staat in verbinding met de woonkamer, hier tref je alles wat je van een moderne keuken mag verwachten; veel kast- en werkruimte en inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie, combi oven en een vaatwasmachine.

Vanuit de keuken toegang tot de zonnige achtertuin met achterom en een houten berging.

Eerste verdieping, overloop, drie in grootte variërende slaapkamers, de twee grootste zijn voorzien van airco, moderne badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en het tweede toilet.

Tweede verdieping, royale overloop (voorzien van airco) met kitchenette, wasmachine en droger aansluitingen, twee ruime slaapkamers. De overloop kan prima dienst doen als werkruimte of game area voor de kinderen, kunnen ze gelijk hun was doen!

het komt niet vaak voor dat een woning voor verhuur op een dergelijk grondige wijze wordt gerenoveerd, de woning staat nu als een huis. Door de afmeting van de ruimtes en de praktische indeling is een modern en praktisch huis ontstaan. Kortom, een woning met karakter aangepast naar de wensen en behoeftes van vandaag.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 2.850 per maand inclusief Servicekosten
Waarborgsom € 4.600
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 162 m2
Object ID HLV-12693

Woning

Slaapkamers 5
Kamers 6
Badkamers 1
Bouwjaar 1934
Tuin Ja
Ligging tuin Noord-West

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Airco Ja

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Woonhuis te huur: Zwarteweg

Bussum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 150m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Johannes Geradtsweg

Hilversum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

15-05-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 147m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gemeubileerd

Woonhuis te huur: Zwarteweg

Bussum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 115m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

3

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Eemnesserweg

Hilversum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

01-08-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 111m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

3

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro