Bedrijfspand te huur aan de Spiegelstraat in Bussum

Bussum
Spiegelstraat

Omschrijving

Te huur aangeboden, ruime bedrijfs-/opslagruimte met dubbele deur en een zolder gelegen nabij het centrum van Bussum (Het Spiegel) en op loopafstand van het station Naarden Bussum.
Het pand bevindt zich in de tweede lijn achter de bestaande bebouwing. Gezien de indeling van het object is het geschikt voor eenvoudige opslag of het stallen van voertuigen voor een verzamelaar.

Vloeroppervlak:

De bedrijfsruimte is verdeelt over de begane grond ruimte van ca. 82 m² en ca. 19 m² voor de zolderverdieping. De (zolder) verdieping met houten vloeren is bereikbaar via een houten trap. Daarnaast is er een vliering aanwezig. Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

Opleveringsniveau:
Het object wordt casco verhuurd, inclusief de navolgende voorzieningen:
- verlichting armaturen die nu aanwezig zijn.

Bestemming:
Volgens informatie van de gemeente Gooise Meren valt het getaxeerde onder de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan 'Het Spiegel-Prins Hendrikpark 2010', onherroepelijk per 10-8-2011. De ter plaatse geldende bestemming luidt: 'Gemengde Doeleinden (zh)'.

Parkeergelegenheid:
Er is parkeergelegenheid aanwezig aan de openbare weg (betaald parkeren), voor de bedrijfsruimte is er plek voor incidenteel laden / lossen.

Omgeving
In de directe omgeving aan de straatzijde op de begane grond zijn panden in gebruik als winkel, horecagelegenheid en ten behoeve van dienstverlening. Verder in de omgeving voornamelijk woningen.

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt € 850,00 per maand. De huur is niet met omzetbelasting belast.

Huurbetaling:
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit te zijn voldaan.

Servicekosten:
Er is geen aansluitingen voor gas in het pand aanwezig. In het pand is elektra en water aanwezig, maar geen verwarming. Het waterverbruik wordt middels een maandelijks voorschot verrekend.

Huurtermijn:
In overleg, bij voorkeur voor (minimaal) 5 jaar.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie/waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting.

Voorbehoud: goedkeuring verhuurder/eigenaar.

Huurovereenkomst volgens ROZ-model.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie. De woningpresentatie toont mogelijk een of meerdere items die geen onderdeel zullen zijn van de huur.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 850 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 2.550
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Beschikbaar
Interieur Onbekend
Oppervlakte 100 m2
Object ID HLV-9859

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro