Woonhuis te huur aan de Eemdijk in Eemdijk

Eemdijk
Eemdijk

Huurprijs€ 2.350 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Op prachtige, landelijke locatie in het midden van het land staat deze halfvrijstaande karakteristieke woning. De woning is gelegen lans de mooie rivier de Eem in de provincie Utrecht in het dorpje Eemdijk. De woning heeft een woonoppervlakte van 186 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 282 m2 aangevuld met een extra perceel achter de woning met een oppervlakte van 965 m2 (optioneel te huur). In het pittoreske plaatsje Eemdijk is het heerlijk rustig wonen met een goede verbinding naar Bunschoten-Spakenburg, Amersfoort en Baarn. De uitvalswegen A1/A27/A28 zijn goed bereikbaar richting Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn/Zwolle.

De woning bestaat uit zeven kamers waarvan vier slaapkamers en een werkkamer. Tijdens de uitbouw en renovatie is de woning volledig voorzien van kunststof ramen met houtlook. Voor voldoende licht is de uitbouw voorzien van daglichtboxen. De benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming evenals de badkamer. De woonkamer is voorzien van een gashaard. Alle elektriciteit-, gas- en waterleidingen zijn vervangen evenals de stoppenkast.

Hal met toilet, trapkast met meterkast, trap naar de verdiepingen en toegang tot de woonkamer en keuken. Ruime en lichte woonkamer door de grote raampartijen aan de voorzijde en achterzijde. De woonkamer is ideaal in te delen met een ruim zitgedeelte en eetgedeelte. Aan de achterzijde is de fraaie openkeuken gelegen. De keuken komt uit 2010 met kookeiland en bar is voorzien van een Siemens apparatuur (afwasmachine, koelkast, stoomoven, combi-oven en inductiekookplaat) en een Quooker. Het werkblad is van composiet. Openslaande deuren naar de veranda en achtertuin. Via de keuken is de bijkeuken/berging bereikbaar welke weer in verbinding staat met een schuur. De bijkeuken is zowel via de oprit bereikbaar waardoor er fietsen binnen gestald kunnen worden alsmede bereikbaar via de achtertuin. In de bijkeuken is nu de ruimte gemaakt voor jassen, schoenen, wastafel en aansluiting voor de wasmachine en droger.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot alle kamers. Riante ouderslaapkamer met diepe inloop kledingkast en schuifpui naar een balkon aan de achterzijde. Vanaf deze slaapkamer is het prachtig om de zon in de vroege morgen op te zien komen en een fantastisch uitzicht over de weilanden heen. Tweede ruime slaapkamer aan de achterzijde gelegen. Derde ruime slaapkamer aan de voorzijde gelegen. Vierde (werk)kamer aan de voorzijde. Riante en zeer nette badkamer voorzien van ligbad met Whirpool, separate inloopdouche, tweede toilet en dubbele spoelbak met meubel.

Tweede verdieping: Voorzolder met bergruimte achter het schot waar ook de Cv-opstelling achter staat. Ideale voorzolder welke nu in gebruik is als speelruimte. Vierde slaapkamer met dakraam.

Buiten: Achter, de achtertuin (oosten) is voorzien van een veranda met composieten vlonder. Daarnaast is er een extra afdakje voor een buitenkeuken en een terras om te zitten De achtertuin is in 2018 uitgebreid met 75 m2 van het andere perceel en aangelegd met waaltjes en kunstgras en voorzien van een ingebouwde trampoline.
Oprit voorzijde: De voortuin is fraai en netjes aangelegd en biedt de mogelijkheid voor het parkeren van twee auto’s op eigen terrein. Oprit met carport bij de voordeur.

Optioneel is achter het gehuurde een extra stuk grond te huur van circa 965m2 met schuilhok. In overleg kan deze grond voor € 100,- per maand erbij worden gehuurd.

Bijzonderheden
- Beschikbaar per 1-1-2022;
- Intentie huurperiode minimaal 12 maanden, de verhuurder heeft de mogelijkheid om op 24 maanden op te zeggen;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd
- Huisdieren in overleg
- Roken niet toegestaan;
- De woning is gebouwd in 1972 en in 2010 uitgebouwd en volledig gerenoveerd en heeft een energielabel C;
- Gunning eigenaar.

Kenmerken

Huurprijs € 2.350 per maand inclusief Servicekosten
Waarborgsom € 4.500
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 186 m2
Object ID AMR-11035

Woning

Slaapkamers 5
Kamers 6
Badkamers 1
Energielabel C
Bouwjaar 1972
Tuin Ja
Ligging tuin Oost
Formaat tuin 280m2
Dakterras Ja
Ligging terras Oost
Formaat terras 12 m2

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Villa te huur: van der Duyn van Maasdamlaan

Bunschoten-Spakenburg

Type woning:

Villa

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 220m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro