Appartement te huur aan de Stoomstraat in Eindhoven

Eindhoven
Stoomstraat

Huurprijs€ 2.495 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Schitterend appartement gelegen op de 9e verdieping van de in totaal 23 verdieping tellend complex. Gebouw "next" is nieuwbouw en recentelijk opgeleverd, wordt u de nieuwe bewoner van dit compleet instapklare appartement?

Naast het appartementencomplex bevindt zich een parkeergarage waarbij een gedeelte gereserveerd is voor bewoners van het complex. Bij het appartement hoort een eigen privé parkeerplaats.

Het gehele complex is toegankelijk met door middel van elektronische tags. In de centrale hal vinden we de brievenbussen en "Bringme", de slimme pakketbrievenbus, waardoor je niet thuis hoeft te zijn als er pakketjes geleverd of opgehaald worden.
De centrale hal geeft tevens toegang tot een tweetal liften maar ook naar de gemeenschappelijke fietsenberging.

Aangekomen op de 9e verdieping vinden we het appartement wat compleet is uitgevoerd met een visgraat pvc vloer, voorzien van vloerverwarming.
In de hal vinden we het toilet en een separate wasruimte met wasmachine en wasdroger geplaatst op een verhoging, daarnaast is deze ruimte ook te gebruiken als garderobe ruimte en biedt deze extra bergruimte.

Via de glazen deur komen we binnen in de woonkamer en open keuken voorzien van een wandopstelling met kookeiland. De keuken is voorzien van alle wenselijke apparatuur waaronder een Quooker, vaatwasser met verlichting, combinatie magnetron/oven, een koelkast met aparte vriezer en een inductieplaat met inbouw afzuiging. Daarnaast biedt de keuken veel opbergruimte.

Via de zithoek is er toegang tot de ruime (12m2) loggia. De loggia is tevens bereikbaar via de tweede slaapkamer, voorzien van een tweepersoons bed gelegen rechtstreeks aan de loggia.

De master bedroom vinden we aan de andere zijde van de woonkamer, afgescheiden door 2 industriële glazen deuren. De master bedroom heeft een tweepersoonsbed en geeft toegang tot de ensuite badkamer welke tevens bereikbaar is vanuit de hal.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een dubbele wastafel met spiegel en een inloop douche. Ook de badkamer is ruim van opzet.

Op de 10e verdieping van het gebouw bevindt zich een centrale gemeenschappelijke tuin, voorzien van groen en zitgedeelten met een prachtig uitzicht over het bruisende EIndhoven.

Wordt u de eerste bewoner van dit ruime en energiezuinige appartement midden in het centrum van Eindhoven (Strijp S)? Voor informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Huurprijs € 2.495 per maand inclusief Servicekosten
Waarborgsom € 4.790
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 118 m2
Object ID EDH-11147

Woning

Slaapkamers 2
Kamers 3
Badkamers 1
Energielabel A
Bouwjaar 2022

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Lift Ja
Vloerafwerking Kunststof

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Woonhuis te huur: Verbeeklaan

Eindhoven

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 228m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gestoffeerd

Villa te huur: Boschdijk

Eindhoven

Type woning:

Villa

Beschikbaarheid:

01-06-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 185m2

Status:

Verhuurd onder voorbehoud

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gemeubileerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro