Woonhuis te huur aan de Verbeeklaan in Eindhoven

Eindhoven
Verbeeklaan

Huurprijs€ 2.795 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Schitterende ruime woning met twee badkamers, extra slaapkamer op de begane grond, privacy tuin met garage en gelegen op 1 van de meest gewilde locaties van Eindhoven.

Deze woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk en heeft een eigen oprit voor het parkeren van de auto. Ook vindt u de ruime garage welke toegankelijk is vanaf de oprit. In de wijk zelf is daarnaast voldoende gratis parkeermogelijkheid.

Bij binnenkomst in de woning komen we in de ruime hal waar zich het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping bevinden. Hal geeft tevens toegang tot de woonkamer, een slaapkamer met ensuite badkamer op de begane grond en de woonkamer.

De slaapkamer op de begane grond was oorspronkelijk de helft van de dubbele garage. Deze slaapkamer met ensuite badkamer bevinden zich aan de linkerzijde van de woning. In de badkamer vinden we een inloop douche met wastafel. Daarnaast is de slaapkamer uitgevoerd met een kledingkast en inbouwkast.

De woonkamer is licht en ruim en uitgevoerd met een houten vloer en open haard. De open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning waarbij men uitkijkt op een ruime groene tuin welke toegankelijk is via de keuken maar ook via de schuifpui in de woonkamer.

De keuken met eiland is voorzien van onder andere een koelkast, oven, vaatwasser en een inductie kookplaat met afzuigkap. Naast de keuken bevindt zich nog een extra bijkeuken met ruime koelkast en een vriezer. De bijkeuken geeft tevens toegang tot de slaapkamer op de begane grond en de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning en 1 slaapkamer die is ingericht als inloopkast en toegang geeft tot het balkon, gelegen aan de voorzijde van de woning met uitzicht op een prachtige groene wijk.

De tweede badkamer bevindt zicht eveneens op de 1e verdieping en hier vinden we een bad, douche, design radiator, dubbele wastafel met meubel en verlichting en het tweede toilet.

Op de tweede verdieping bevinden zich een slaapkamer met dakkapel welke is voorzien van een wastafel met verlichting en een tweede kamer waar we de wasmachine aansluiting / CV ruimte vinden.

Wilt u meer informatie over deze prachtige woning, neemt u dan contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Huurprijs € 2.795 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 2.795
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 228 m2
Object ID EDH-11173

Woning

Slaapkamers 5
Kamers 6
Badkamers 2
Bouwjaar 1978
Tuin Ja
Balkon Ja

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Open haard Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Villa te huur: Boschdijk

Eindhoven

Type woning:

Villa

Beschikbaarheid:

01-06-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 185m2

Status:

Verhuurd onder voorbehoud

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gemeubileerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro