Appartement te huur aan de Hofdael in Geldrop

Geldrop
Hofdael

Huurprijs€ 1.795 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Schitterend penthouse gelegen op de zesde verdieping van het complex met een schitterend panorama uitzicht over Geldrop. Gelegen in hartje centrum.

Dit schitterende appartement ligt net onder de rook van Eindhoven en is met een oppervlakte van bijna 160m2 erg ruim.

Het appartement is gelegen achter het centrum. De straat is doodlopend en het complex is omringt door groen.
Via de centrale entree hal komt men binnen. Hier bevinden zich de brievenbussen, de lift, trappenhuis en de toegang tot de berging en de parkeergarage.

Op de bovenste verdieping bevinden zich slechts 2 appartementen welke niet direct met elkaar in verbinding staan. Het appartement is in zijn geheel uitgevoerd met een parketvloer welke dit jaar nog opnieuw geschuurd en gelakt is. Het gehele appartement is vrij van drempels en voorzien van brede deuren waardoor het appartement ook voor minder mobiele mensen uitermate geschikt is.

In de ruime hal bevindt zich het ruime toilet, uitgevoerd met hangend closet en een fonteintje. Naast het toilet zit de technische ruimte waar de CV hangt met de mechanische ventilatie unit. Daarnaast beschikt deze afgesloten ruimte nog over een garderobe/opslag.

Rechts van de gang bevindt zich de woonkamer, deze is voorzien van grote raampartijen en een schuifpui waardoor de woonkamer naast licht nog ruimtelijker is. De schuifpui geeft toegang tot het panorama dakterras wat loopt vanaf de slaapkamers tot aan de keuken.
Via de woonkamer komen we bij de (leef)keuken, ook via de keuken is er toegang tot het dakterras.

Het dakterras is onderhoudsvriendelijk, betegeld en voorzien van grote plantenbakken. Er is ook een elektrische zonneluifel compleet rondom het appartement met een windmelder.

De keuken is uitgevoerd in hoekopstelling en voorzien van extra verlichting onder en in de kastjes en uitgevoerd met vaatwasser, combinatie oven/magnetron, inductieplaat, afzuigkap en koel/vriescombinatie. Daarnaast beschikt de keuken over een ruim aanrechtblad.

Tussen de kamer en de keuken bevindt zich de wasruimte, een grote ruimte die voorzien is van een tegelvloer waar naast een wasmachine en droger nog voldoende ruimte is voor opbergrekken voor het plaatsen van (keuken)voorraad.

Via de gang zijn ook de slaapkamers bereikbaar. De master bedroom is uitgevoerd met een airco en ook deze kamer biedt toegang tot het dakterras.
De tweede slaapkamer is tevens ruim en kan gebruikt worden als logeerkamer of werkkamer.

De badkamer is voorzien van een grote inloop douche cabine welke tevens rolstoel vriendelijk is doordat beide glazen deuren open te klappen zijn.
De badkamer heeft ook een dubbele wastafel met rondom een meubel met opberg mogelijkheid.

Naast de badkamer is er wederom een inpandige bergruimte, voorzien van schappen en lades.

Op de begane grond is er nog een privé berging en tevens een privé parkeerplaats in de parkeerkelder.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit schitterende appartement, neemt u dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.

Bijzonderheden : de minimale leeftijd voor dit complex is 50 jaar.

Kenmerken

Huurprijs € 1.795 per maand inclusief Servicekosten
Waarborgsom € 1.795
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 158 m2
Object ID EDH-0007

Woning

Slaapkamers 2
Kamers 3
Badkamers 1
Energielabel B
Bouwjaar 2000
Balkon Ja
Zuid-West

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Lift Ja

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro