Appartement te huur aan de Adriaan van Ostadeplein 4 in Heemstede

Heemstede
Adriaan van Ostadeplein 4

Huurprijs€ 1.885 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Aan de gezellige winkelstraat van Heemstede, de Jan van Goyenstraat, bieden wij deze gezellig gemeubileerde en ingedeelde 3-kamer maisonnette woning met heerlijk dakterras op het westen aan voor de langdurige verhuur van 36 maanden. Naast de lichte living, eetkamer, moderne keuken en badkamer zijn er op de tweede verdieping twee slaapvertrekken gesitueerd. De ligging is geweldig! Naast diverse winkels en restaurants zijn ook de mogelijkheden voor openbaar vervoer en uitvalswegen richting de gehele randstad nabij.

Het appartement is gesitueerd in een 2-onder-1-kapwoning en is verdeeld over twee woonlagen. Op de eerste verdieping treft men de gezellige woonkamer aan de voorzijde, de zithoek met fraai uitzicht op het groen en het plein. Aan de achterzijde van de woning is de eetkamer met schuifpui naar het geweldige dakterras gelegen. Zowel de moderne keuken welke naast de eetkamer is gesitueerd als de eetkamer geven toegang tot het prachtige dakterras voorzien van fraai meubilair en zonnescherm. Ook de badkamer ligt op deze verdieping en is voorzien van een comfortabel ligbad en wastafel. Op de tweede verdieping zijn 2 royale slaapkamers gelegen. Het gehele huis is voorzien van visgraat parketvloer en eiken bekleden trappen.

Het Adriaan van Ostadeplein/De Jan van Goyenstraat is een sfeervolle winkelstraat op de grens van Heemstede en Haarlem. Naast een kwaliteitsslager, bakker, slijterij, groenteboer, supermarkt en diverse dienstverleningen vind je hier ook goede en gezellig horeca (Proeflokaal De Groene Druif, Brasserie Boudewijn en sterrenrestaurant Cheval Blanc). Het centrum van Haarlem is bereikbaar binnen 10 minuten fietsen en de route daarnaartoe door stadsbos De Haarlemmerhout is echt schitterend.

Parterre: Private entree beetje verstopt tussen twee schitterende winkelpanden, gang geeft toegang aan de trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: Centrale overloop welke toegang geeft tot een separaat modern toilet, moderne badkamer met bad, de lichte woonkamer met zitkamer en eetkamer, separate moderne keuken welke is voorzien van een koel,-/vriescombinatie, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat met vrij hangende RVS afzuigschouw unit en een combi oven/magnetron. Vanuit zowel de woonkamer als de keuken is er toegang tot het zeer royale en tevens compleet ingerichte dakterras met een ruime, dubbel deurs bergkast en een losse, waterdichte opbergkist voor de stoelkussens.

Tweede verdieping: Centrale vaste trap naar de overloop met bergkast voorzien van kwaliteit wasmachine (Miele) en droger (AEG). Op deze verdieping treft men twee slaapvertrekken aan onder de authentieke kapconstructie, welke in combinatie met de dakvensters en kapellen een zeer sfeervolle indruk geeft. Naast de twee garderobekasten treft men onder het dakbeschot en in de de nok van het dak nog wat extra bergruimte aan.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak van 79m² en inhoud van 346m³
- Zeer fraai gemeubileerd en op het westen gesitueerd dakterras van ca 31m²
- Appartement is super centraal gelegen in een gezellige omgeving op de grens tussen Heemstede en Haarlem met meerdere winkels en restaurants letterlijk om de hoek;
- De huurder dient naast de maandelijkse huursom zorg te dragen voor de kosten van gas, elektra, water, TV/Internet en Gemeentelijke belastingen
- Huurperiode is gebaseerd op bepaalde tijd van maximaal 36 maanden, verhuurder zal omstreeks de 30ste maand van het huurcontract aangeven of zij de woning wederom zelf betrekken of dat er een additionele periode mogelijk zal zijn (Model C huurcontract op basis van Diplomatenclausule)
- De woning wordt compleet gemeubileerd verhuurd
- Verhuurder geeft duidelijk de voorkeur de woning niet te verhuren aan woningdelers en/of gezinnen
- Deze woning kan worden gehuurd door een huurder met een eigen maandelijks stabiel toereikend inkomen uit werk en helaas niet met een garantsteller of een huurder die de woning niet zelf zal bewonen.

Kenmerken

Huurprijs € 1.885 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 3.720
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 79 m2
Object ID HLM-12650

Woning

Slaapkamers 2
Kamers 3
Badkamers 1
Energielabel F
Bouwjaar 1923
Dakterras Ja
Ligging terras West
Formaat terras 31 m2

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Appartement te huur: Pieterstraat 4b

Haarlem

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 80m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Appartement te huur: Generaal De la Reijstraat 46a

Haarlem

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

24-05-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 67m2

Status:

Verhuurd onder voorbehoud

Slaapkamers:

1

Interieur:

Gemeubileerd

Appartement te huur: Sandenburg 182

Haarlem

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

15-05-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 110m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gemeubileerd

Appartement te huur: Raaks 28h

Haarlem

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 80m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gemeubileerd

Appartement te huur: Van Leeuwenhoekstraat 8 (laag)

Haarlem

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 109m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gestoffeerd

Appartement te huur: Grote Houtstraat 9k

Haarlem

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 79m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro