Villa te huur aan de Sint Willibrorduslaan in Heeze

Heeze
Sint Willibrorduslaan

Huurprijs€ 2.995 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Deze schitterende villa ligt aan het begin van het dorp Heeze en maakt deel uit van de gemeente Heeze/Leende. Heeze is een gezellig dorp met een kleine 16.000 inwoners, gelegen tussen Leende en Eindhoven.

Dit pareltje is gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk met op circa 25 meter afstand de basisschool, daarnaast heeft Heeze een eigen treinstation en bent u met de trein binnen 10 minuten in hartje Eindhoven. Alle overige faciliteiten zoals winkels, busstation, huisarts en dergelijke bevinden zich op loopafstand van de woning.

De woning is tevens voorzien van een werkend alarm systeem.

Bij binnenkomst in de lichte en ruime hal vinden we de trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot de ruime kelderkast en toegang tot de (leef)keuken en woonkamer.

De woonkamer is uitgevoerd in een U-vorm en biedt naast veel ruimte, veel licht door de grote raampartijen. Door de perfect aangelegde tuin rondom de woning biedt de woning alle privacy die u mag verwachten.
De woonkamer is uitgevoerd met een parketvloer en beschikt over een (gas)haard, uiteraard is de woning in zijn geheel te verwarmen door centrale verwarming.

De achterzijde van de woning is voorzien van grote raampartijen tot op de grond en via de schuifpui is er rechtstreeks toegang via de kamer naar de perfect aangelegde en privacy tuin. De schuifpui en ook de loopdeur naar de tuin zijn voorzien van vaste horren. Daarnaast zijn (nagenoeg) alle ramen aan de buitenzijde voorzien van elektrische screens.
De woonkamer is voorzien van diverse (dimbare) inbouw spots.

De ruime (leef) keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is uitgevoerd met alle wenselijke (inbouw) apparatuur waaronder een grote 5 pits gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast, vriezer en de keuken is afgewerkt met een granieten aanrechtblad. Door de grote raampartij is de keuken erg licht.

Via de keuken komen we in een hal welke leidt tot het gastentoilet, de badkamer en de wasruimte. Daarnaast biedt de wasruimte nog extra opslag.
De badkamer op de begane grond is uitgevoerd met een ligbad, aparte inloopdouche, ruime wastafel met meubel en een design radiator.

Het gastentoilet is uitgevoerd met een hangcloset en een fonteintje.

De wasruimte geeft tevens toegang tot de riante perfect aangelegde tuin via de loopdeur.

De tuin is voorzien van hoogwaardig kunstgras en is voorzien van een terras en uitgevoerd met een mooie grote antraciet tegel. De tuin is voorzien ven een gezellige zithoek waar u in alle rust en privacy kunt genieten van uw verse kop koffie in de ochtend, daarnaast is de zithoek voorzien van een elektrische zonneluifel.

Achterin de tuin bevindt zich de garage, welke met de auto toegankelijk is via de voorzijde van de woning en is uitgevoerd met een elektrische roldeur.
Voor de garage is er ook nog een carport waar een extra auto geparkeerd kan worden met daarnaast de looppoort die toegang geeft tot de tuin.
De gehele tuin is omheind, voorzien van elektra en buitenverlichting en biedt maximale privacy.

Achterin de tuin bevindt zich ook nog een multifunctioneel bijgebouw, uitgevoerd met een keuken en voorzien van dubbele terrasdeuren, ideaal voor iemand die een bedrijf aan huis heeft of een atelier.

Op de eerste verdieping van de woning vinden we een 4tal slaapkamers en de tweede badkamer.

Slaapkamer 1 :
De eerste slaapkamer is het kleinste maar is voorzien van een balkon. Via deze kamer is tevens de zolderruimte (met vaste trap) bereikbaar.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer aan de voorzijde is groot en biedt ruimte voor een 2 persoons bed en is voorzien van een tweetal inbouw kasten en daartussen een grote extra opslagruimte.

Slaapkamer 3 :
De master bedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouwkasten en een airco.

Slaapkamer 4 :
De laatste slaapkamer is gelegen aan de zijkant van de woning en is tevens ruim en uitgevoerd met een grote op maat gemaakte kastenwand. Ook hier past met gemak een twee persoons bed.

Tussen de master bedroom en de slaapkamer aan de zijkant van de woning vinden we de tweede badkamer welke eveneens als de badkamer op de begane grond is uitgevoerd met een aparte douche, een ligbad, dubbele wastafel en tevens een tweede toilet.

De gehele bovenverdieping (met uitzondering van de badkamer) is voorzien van en net tapijt en alle slaapkamers zijn voorzien van inbouw verlichting.

De zolder is te bereiken via de trap achter de deur van slaapkamer 1 en biedt toegang tot de zolder, deze is te gebruiken als opslag. Tevens bevinden zich hier de technische installaties.

Deze woning kan zowel gestoffeerd maar ook gedeeltelijk of volledig gemeubileerd gehuurd worden.

Heeft u interesse in deze schitterende woning, neemt u dan contact op met ons kantoor voor en bezichtiging.

Kenmerken

Huurprijs € 2.995 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 5.990
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Beschikbaar
Interieur Gemeubileerd is optioneel
Oppervlakte 231 m2
Object ID EDH-11161

Woning

Slaapkamers 4
Kamers 6
Badkamers 2
Energielabel C
Bouwjaar 1969
Tuin Ja
Balkon Ja

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Airco Ja
Open haard Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro