Appartement te huur aan de Hilvertsweg in Hilversum

Hilversum
Hilvertsweg

Omschrijving

Bezichtigingen worden uitsluitend per email ingepland, maak gebruik van de contact button als je wilt reageren. Recent gerenoveerd zelfstandig twee kamer appartement van circa 50m2 gelegen op de begane grond. Het appartement is nabij de Gijsbrecht van Amstelstraat gesitueerd. Het centrum ligt op ongeveer 6 minuten fietsen en het centraal station op 8 minuten fietsen verwijderd van het appartement.

Entree, hal, toegang tot de ruime woonkamer met open keuken. Tussenruimte, thans in gebruik als werkplek/berging. Vanuit de woonkamer toegang tot de slaapkamer en badkamer. De ruime en modern badkamer is voorzien van een douche, wastafel met spiegel, wasmachine aansluiting en een toilet.

De open keuken is van alle gemakken voorzien, zo heeft de keuken een 4 pits gaskookplaat met afzuigkap en genoeg opbergruimte. De huurprijs is exclusief een maandelijks voorschot van € 160,00 voor het gebruik van gas, water, elektriciteit.

De woning is voorzien van energielabel B.

Huisdieren zijn in deze woning niet toegestaan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 950 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 1.800
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 55 m2
Object ID HLV-7222

Woning

Slaapkamers 1
Kamers 2
Badkamers 1
Energielabel B
Bouwjaar 1904

Extra's

Aparte douche Ja
Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro