Woonhuis te huur aan de Koningsstraat in Hilversum

Hilversum
Koningsstraat

Huurprijs€ 3.950 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Werkelijk prachtig onder architectuur verbouwde jaren 30 tussenwoning. De royale en hoogwaardig afgewerkte woning beschikt over 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers, ruime overloop en werkruimte, sauna, stoomdouche en een prachtig aangelegde tuin. De woning is bijzonder gunstig gelegen ten opzichte van de Internationale School, het centrum van Hilversum, lokale voorzieningen, het NS-treinstation.

Een woning gerenoveerd met zoveel vakmanschap, doordacht en stijlvol ontworpen en met een dergelijk hoogwaardig afwerkingsniveau is een zeldzaamheid.

Entree, tochtseparatie met originele glas in lood ramen en inbouwkasten, ruime hal met trapopgang, toegang tot de kelderruimte, separaat toilet, toegang tot de woonkamer en keuken.

Woonkamer en suite, met schuifdeuren, inbouwkasten, visgraat parketvloer, erker en openslaande deuren naar het zonnige terras.

De moderne open keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een kokend water kraan, afzuigkap in het plafond, vaatwasmachine, 4 losse gaskookpitten gemonteerd in het stenen keukenblad, koel / vriescombinatie, combi magnetron.

Eerste etage, ook deze etage is voorzien van houten vloeren. Hier treft u 2 zeer ruime slaapkamers welke zijn voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten. De derde kamer is een kastenkamer met inbouwkasten welke tot aan het plafond reiken.

Ruime en moderne badkamer; deze is voorzien van een mooie gietvloer, royale doucheruimte met stoomdouche en dubbele regendouche koppen. Ligbad, wastafelmeubel en een spiegel met verlichting. Sauna.

Tweede etage; ruime open ruimte welke gebruikt kan worden als slaapkamer of werkruimte, zelfs een chill area voor kinderen. Kastenwand met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tweede badkamer welke afgesloten kan worden door schuifdeuren aan weerskanten van de lichte badkamer, douche en wastafelmeubel. Separaat toilet.

Trapopgang naar de lichte derde woonlaag, ruime overloop met praktische knieschotten, Velux ramen en de vierde slaapkamer.

De zonnige achtertuin beschikt over een praktische berging een een achterom. De compacte overkapping maakt het mogelijk om ook 's avonds heerlijk van de tuin te genieten.

Vanuit alle ruimtes aan de achterzijde van de stijlvol gerenoveerde woning zicht op de St. Vitus kerk. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage (Gooiland).

Locatie:
De woning ligt net buiten het centrum en werkelijk op loopafstand van het centrum; theater Gooiland, het filmtheater, het fraai aangelegde marktplein (Markt op woensdag en zaterdag) met Foodhall Mout, de Vue bioscoop, Vineria en tapasbar Vida met de gezellige stadstuin, poppodium de Vorstin, het vernieuwde Hilvertshof, Foyer Restaurant Club Rex, Fat Joe's en zoveel meer gezelligheid!

Maar ook Stadspark de Oude Haven, speeltuintjes en winkelstraat de Gijsbrecht van Amstelstraat die bekend staat om zijn speciaalzaken en kleine boetiekjes is om de hoek. Het station, (internationale) scholen, uitvalswegen en verschillende natuurgebieden zijn op fietsafstand gelegen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en eriode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 3.950 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 7.700
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 204 m2
Object ID HLV-8353

Woning

Slaapkamers 4
Kamers 6
Badkamers 2
Energielabel F
Bouwjaar 1933

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Woonhuis te huur: Oude Amersfoortseweg

Hilversum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

01-06-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 175m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Johannes Geradtsweg

Hilversum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

15-05-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 147m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gemeubileerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro