Appartement te huur aan de Pi Schefferstraat in Hilversum

Hilversum
Pi Schefferstraat

Huurprijs€ 2.195 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Bijzonder ruim en licht appartement met 2 slaapkamers met grote ramen en een royaal dakterras, eigen parkeerplaats en een berging. De woning is onderdeel van het nieuwbouwcomplex ‘Anna’s Hof’ en bevindt zich op fietsafstand van de bruisende binnenstad van Hilversum, op loopafstand van het Goois Natuurreservaat.

Het appartementencomplex is uniek, met een bijzonder ontwerp en hoogwaardig materiaalgebruik. De centrale entree met dubbele hoogte is een echte eyecatcher, zo ook de gezamenlijke binnentuin voor bewoners.

Begane grond, afgesloten entree met intercom en lift. Entree appartement op de tweede etage. Centrale hal met toegang tot alle vertrekken.

Ruime en praktische woon/ eetkamer met open keuken. Hier valt op dat door de grote raampartijen de woning heerlijk licht is en een prachtig uitzicht biedt over deze nieuwe wijk van Hilversum. Dit appartement is bijzonder goed gelegen, door de hoekligging heb je een ruime en unieke kijk over de wijk.
De moderne keuken met donkere fronten is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koel/vriescombinatie, inductiekookplaat, vaatwasmachine, combi magnetron en een afzuigkap.

Via de schuifpui toegang tot het ruime terras, deels overdekt en heerlijk genieten van de ochtendzon.

Twee in grootte variërende slaapkamers, moderne badkamer met inloopdouche en wastafel. Kast met aansluitingen voor de wasmachine en droger.

In de onderbouw bevindt zich de genummerde parkeerplaats en de berging voor fietsen. Op de eerste etage een prachtige binnentuin voor bewoners.

Het appartement is gasloos, voorzien van vloerverwarming en -koeling, warmtepomp, elektrische boiler en maximaal geïsoleerd.
In de nabije toekomst zijn er plannen om zonnepanelen aan te leggen, dan zal het energielabel A++++ worden.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.


Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 2.195 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 4.200
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 85 m2
Object ID HLV-12706

Woning

Slaapkamers 2
Kamers 3
Badkamers 1
Energielabel A+++
Bouwjaar 2024
Dakterras Ja
Ligging terras Oost

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Lift Ja
Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Woonhuis te huur: Constantiastraat

Hilversum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

02-09-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 105m2

Status:

Verhuurd onder voorbehoud

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro