Woonhuis te huur aan de Kamperzand in Huizen

Huizen
Kamperzand

Huurprijs€ 2.450 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Goed onderhouden, royale en moderne hoekwoning met 3 slaapkamers, werkkamer en kantoor op de begane grond, is rustig gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving met een plantsoen, een fraai aangelegde zonnige tuin op het westen met berging en een achterom. Het kantoor heeft een eigen ingang, parkeren op eigen terrein en een garage. De woning ligt op loopafstand van het Gooimeer, tevens in de nabijheid van basisschool, winkels, natuurgebieden en uitvalswegen naar de A27.

Bij binnenkomst vindt u een entree, een garderobekast, een vrijhangend toilet met fontein, een meterkast, tussenhal met tweede entree, kantoorkamer met bergkast. De woonkamer is uitgebouwd en beschikt over een schuifpui naar de tuin, een open haard en een trapkast. De halfopen keuken is voorzien van een stenen aanrechtblad en diverse apparatuur, met eveneens een schuifpui naar de tuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop, een grote slaapkamer (voorheen twee kamers) met een kastenwand en airconditioning, en een tweede ruime slaapkamer met een kastenwand. Ook is er een badkamer met een douche, een wastafelmeubel, een vrijhangend toilet, een ligbad en elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping vindt u een voorzolder met een luik naar een bergzolder, een waskamer met aansluitingen voor een wasmachine en droger, de opstelling van de cv-ketel en een wastafel. Verder is er een derde werkkamer met dakkapel en een grote vierde slaapkamer met dakkapel, dakraam en berging achter de knieschotten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en periode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 2.450 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 4.800
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 165 m2
Object ID HLV-12691

Woning

Slaapkamers 3
Kamers 5
Badkamers 1
Energielabel C
Bouwjaar 1984
Tuin Ja
Ligging tuin West

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Open haard Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro