Woonhuis te huur aan de Rijnlanderweg in Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep
Rijnlanderweg

Huurprijs€ 2.595 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Een unieke kans! Deze hagelnieuwe, energiezuinige (A+++) woning met riante tuin, (fietsen)berging en twee parkeerplaatsen is per direct beschikbaar. Het beschikt over 6 slaapkamers en twee badkamers. De woning is gelegen op steenworp afstand van Nieuw-Vennep en Hoofddorp. Omgeven door akkerlanden met een heerlijk vrij uitzicht aan zowel de voor- als de achterzijde. Beschikbaar voor onbepaalde tijd, met een minimale periode van 12 maanden.

LET OP! De tuinen worden nog afgemaakt. Gras word ingezaaid, perken worden aangelegd en bomen worden geplant.

Begane grond
Bij binnenkomst valt direct de ruimtelijkheid op. De ruime hal leidt naar een open woonkamer met grote ramen die zorgen voor overvloedig natuurlijk licht. De vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte, terwijl de strakke afwerking en neutrale kleuren een tijdloze uitstraling geven. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en biedt een ideale ruimte voor culinaire creativiteit.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer beschikt over een toilet, dubbele wastafel met spiegels, inloop(regen)douche en ligbad. Alle kamers hebben vloerverwarming die separaat te bedienen zijn.

Tweede verdieping
De tweede verdieping beschikt over nog twee slaapkamers en een tweede badkamer, waardoor deze woning ideaal is voor gezinnen met kinderen van uiteenlopende leeftijden. Deze badkamer beschikt over een inloopdouche en toilet. Daarnaast is er op deze verdieping een wasruimte, wat het gemak van het dagelijks leven vergroot.

Buitenruimte
De woning beschikt over een ruime tuin, ideaal voor ontspanning en buitenactiviteiten. Het terras biedt de perfecte plek voor gezellige diners of zomerse barbecues. Met de 3-onder-1-kap opstelling geniet u van zowel privacy als nabuurschap.

Duurzaamheid
Deze woning is ontworpen met oog voor duurzaamheid. Hoogwaardige isolatie en energiezuinige voorzieningen zorgen voor een laag energieverbruik. Op het dak zijn 16 PV panelen aanwezig en de woning is geheel gas loos.

Parkeren
Parkeergelegenheid is altijd voor de deur met 2 privé parkeerplaatsen. Ter voorbereiding van een laadpaal is een loze leiding aanwezig vanuit de meterkast naar buiten.

Wetenswaardigheden:
- Nieuwbouwwoning
- Energielabel A+++
- Gunstig gelegen t.o.v. Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Schiphol, A44 en A4
- Vrij uitzicht
- Hoogwaardige afwerking
- Twee badkamers
- Huurprijs exclusief W/E, TV + internet en gemeentelijke lasten
- Station Nieuw-Vennep op 10 minuten afstand
- Toewijzing voorbehouden aan gunning verhuurder

Kenmerken

Huurprijs € 2.595 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 5.100
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 190 m2
Object ID SAS-12633

Woning

Slaapkamers 6
Kamers 7
Badkamers 2
Energielabel A+++
Bouwjaar 2023
Tuin Ja
Ligging tuin Zuid-Oost

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro