Woonhuis te huur aan de Steenbakker in Nieuwerbrug

Nieuwerbrug
Steenbakker

Huurprijs€ 2.350 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Zeer ruime en praktische eengezinswoning in een nieuwbouwwijk in Nieuwerbrug te huur aangeboden. Deze woning heeft 5 slaapkamers, een ruime woonkamer en een garage. In het dorp zijn diverse winkels, op slechts enkele minuten met de auto zijn Woerden en Bodegraven te bereiken. De A12 is tevens snel te bereiken met uitstekende verbindingen naar o.a. Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

LET OP! deze woning is beschikbaar voor een maximale periode van twee jaar.

Begane grond:
Via de entree is de hal te bereiken met de trapopgang naar de eerste verdieping, de toegang tot de woonkamer, de aparte wc, de meterkast en de garage. De woonkamer is bijzonder groot en biedt door de grote raampartijen en deuren een mooi uitzicht op de achtertuin. Aan de voorzijde van de woning is de luxe moderne keuken gesitueerd. Deze is voorzien van: een koelkast, een magnetron, een oven, een vaatwasser een inductie kookplaat en een afzuigkap,

1e verdieping:
Via de trapopgang is de overloop te bereiken die toegang biedt tot twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning, de luxe badkamer, een aparte wc en een ruime slaapkamer aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een bad, een douche, een dubbele wastafel met meubel en een design radiator.

2e verdieping:
Via een vaste trap is de overloop op de tweede verdieping te bereiken. Hier zijn nog twee (slaap)kamers. Er is tevens een kast met wasmachine en wasdroger aansluitingen. Op de overloop van deze verdieping is een airconditioning aanwezig. Tevens liggen er zonnepanelen op het dak waardoor de energiekosten lager dan gemiddeld liggen.

De op het westen gerichte achtertuin is via een hek vanaf de voorzijde te bereiken.

Kenmerken

Huurprijs € 2.350 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 4.650
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 208 m2
Object ID UTR-11588

Woning

Slaapkamers 5
Kamers 6
Badkamers 1
Energielabel A
Bouwjaar 2019
Tuin Ja
Ligging tuin West

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Airco Ja

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro