Woonhuis te huur aan de Minister Lelylaan 28 in Rijswijk

Rijswijk
Minister Lelylaan 28

Huurprijs€ 2.350 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Keurig onderhouden en bijzonder ruime eengezinswoning, gelegen in kindvriendelijke omgeving, op loopafstand van bijvoorbeeld winkelcentrum In de Boogaard en diverse openbaar vervoersvoorzieningen.

Entree via fraai aangelegde voortuin naar voordeur en vestibule met garderobe. Tweede hal met toegang tot het moderne vrijhangend toilet met fonteintje, de kelder en de woonkamer.

De woonkamer is mooi ruim en licht en is aan de achterzijde voorzien van dubbele openslaande deuren naar de fraai aangelegde en zonnige achtertuin , gelegen op het zuidwesten.

Doorgang naar de moderne keuken met alle wenselijke inbouwapparatuur, te weten: groot formaat koelkast, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat met een wokbrander op gas en luxe rvs afzuigschouw. Vanuit de keuken toegang tot de praktische bijkeuken annex wasruimte met de wasmachine en wasdroger en bijvoorbeeld een vriezer.

Ongeveer de halve beganegrond is onderkelderd met twee praktische bergruimtes, te bereiken middels een trap vanuit de hal.

Trap naar eerste verdieping alwaar twee grote en een kleinere slaapkamer. Veel praktische inbouwkasten en een balkon aan de voorzijde.

Separaat modern vrijhangend toilet met fonteintje en naastgelegen luxe badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafel in meubel.

Trap naar tweede verdieping alwaar twee grote en een kleinere slaapkamer. De beide grote slaapkamers zijn voorzien van (deels) ingebouwde praktische bergruimte. Tevens is er vanaf een van de slaapkamers toegang tot een bergzolder over de gehele breedte van de woning. Aparte badkamer met wastafel en inloopdouche op de tweede verdieping.

Ruime en zonnige achtertuin op het zuidwesten met achteringang en schuur.

Bijzonderheden:
-Fijne gezinswoning met 6 slaapkamers, 2 badkamers en extra toilet
-Beschikbaar in overleg
-Niet geschikt om te delen
-Volledig voorzien van dubbel glas

Zie de woningvideo op onze website!

Kenmerken

Huurprijs € 2.350 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 2.350
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 164 m2
Object ID DHG-11043

Woning

Slaapkamers 6
Kamers 7
Badkamers 2
Energielabel D
Bouwjaar 1958
Tuin Ja
Ligging tuin Zuid-West
Balkon Ja
Noord-Oost

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro