Villa te huur aan de Ringvaartweg in Rotterdam

Rotterdam
Ringvaartweg

Huurprijs€ 3.750 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Beschikbaar van 1 juli 2024 tot 1 augustus 2025 !!

Deze vrijstaande woning bevindt zich aan de bekende 'Golden Mile', een van de meest geliefde en exclusieve woonlocaties van Rotterdam. En dat is te begrijpen, want je woont hier comfortabel en rustig, maar wel op korte afstand van wat Rotterdam heeft te bieden. Het bruisende centrum, de mooie Kralingse Plas, diverse golfbanen en natuurgebieden, scholen en universiteiten. Het is allemaal onder handbereik, evenals metrostation Kralingse Zoom en de snelweg A16.
De woning ligt in een hofje en is via een brug bereikbaar. Meerdere auto's kunnen op eigen terrein geparkeerd worden.

Begane grond:

Voordeur met videofoon, ruime ontvangsthal met garderobe, apart toilet, moderne glazen deur naar royale licht woonkamer, afm. 9.05 x 5.00 m, voorzien van diverse design meubels, domotica (Sonos, deurbel, verlichting) en een grote schuifpui naar het zonnige terras, voorzien van loungeset, jacuzzi en een elektrisch Cubola zonnescherm. Kortom alle gemakken om te relaxen.

Ben je kookliefhebber?
Dan valt deze keuken in de smaak. Het is een moderne lichte keuken met veel ramen en voorzien van een riante Amerikaanse koelkast met koudwaterdispenser en een ijsblokdispenser, 2 ruime ovens/combimagnetron, inductiekookplaat met wokbrander, afzuigkap, vaatwasser en Quooker kraan.

1e etage:

Trap naar 1e etage, overloop met 2e toilet, masterbedroom (afm. 5.40 x 5.00 m) met 2 persoonbed, inloopkast en aparte werkplek. De 2e slaapkamer heeft afmeting 3.70 x 2.26 m. De 1e badkamer is voorzien van dubbele wastafel met meubel, grote spiegel met verlichting en zwevend meubel, inloopdouche met glazen wand, thermostaatkraan, regendouchekop, mechanische afzuiging en designradiator.

2e etage:

Trap naar 2e etage, overloop, deur naar inpandige berging met wasmachine, droger en opslagruimte, deur naar 3e slaapkamer (afm. 4.50 x 4.60 m), welke ideaal gebruikt kan worden als logeerkamer/gastenverblijf. Deze is namelijk voorzien van een 2-persoonsbed, extra werkplek en een 2e badkamer (en-suite) met doucheruimte met thermostaatkraan, regendouchekop, wastafel met spiegel, meubel en designradiator.

Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De woning is modern en goed geïsoleerd (bouwjaar 2017). De woning heeft rondom tuin en er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's.

Voorwaarden:

- Aanvaarding per 1 JULI 2024
- Maximale huurtermijn van 13 maanden
- De waarborgsom bedraagt 1,5 maand huur
- De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv/internet etc.
- De woning is enkel gemeubileerd te huren

Kenmerken

Huurprijs € 3.750 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 5.625
Beschikbaarheidsdatum 01-07-2024
Status Beschikbaar
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 168 m2
Object ID RTM-11547

Woning

Slaapkamers 3
Kamers 4
Badkamers 2
Energielabel A
Bouwjaar 2017
Tuin Ja
Ligging tuin Zuid-Oost

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Aparte douche Ja
Airco Ja
Vloerafwerking Kunststof

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro