Villa te huur aan de Ringvaartweg in Rotterdam

Rotterdam
Ringvaartweg

Huurprijs€ 12.275 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Ben jij succesvol? Zoek je een imposante villa die bij je past?
Deze indrukwekkende gemeubileerde villa (382 m2) is te huur en heeft 5 slaapkamers én 5 badkamers (!), een eigen loungebar en een riante sfeer makende tuin (2275 m2) met verschillende zitjes, een bbq, een jacuzzi. Kortom, allemaal ingrediënten voor een fantastisch tuinfeest op een zomerse dag. Deze luxe villa is gelegen aan de prominente ‘The Golden Mile’, zoals de Ringvaartweg ook wel wordt genoemd en als je hier bent, snap je deze bijnaam direct.

De architectuur van deze indrukwekkende villa zal iedereen opmerken: prachtige lijnenspel, royale overstekken, grote ramen met openslaande deuren en direct contact met de prachtig aangelegde tuin, de vide, de loopbrug, de living, de dining en de suites met alle luxe interieur waar een 5 sterren hotel jaloers op is. Van sommige dingen in het leven weet je het zeker: dit kan niet veel beter.

Dit huis is authentiek, eigenzinnig, inspirerend en succesvol. Net als u. U verdient het om hier te wonen. U heeft voldoende ruimte, een garage voor uw luxe auto en meerdere parkeerplaatsen op uw eigen terrein achter de elektrische bedienbare poort. Hier vindt u ongekend veel privacy, rust en ruimte op enkele minuten afstand van de snelweg, Kralingse plas, golfbanen, winkels, Metro, Erasmus Universiteit, International School of Rotterdam en sportverenigingen. U kunt hier heerlijk tot rust komen, weg van de dagelijkse hectiek en genieten van alle comfort, die deze villa u biedt. Nogmaals u heeft het verdiend om hier te wonen.

U heeft zelfs de mogelijk om de woning te kopen (niet verplicht), maar eerst wilt u natuurlijk ervaren of dit uw woning wordt. U kunt de woning eerst huren met een minimale periode van 6 maanden en maximaal 5 jaar. Als de woning bevalt, kunt u indien gewenst op ieder zelfgekozen moment de woning overnemen. Zo voorkomt u teleurstelling.

BEGANE GROND
Representatieve entree met alarm, intercom, poortbediening, garderobevoorziening, apart toilet, doorloop naar inpandige garage en aparte berging.
Royale living van ca. 110 m2 met vanuit de zitkamer rondom zicht op de imposante tuin, welke middels meerdere openslaande deuren bereikbaar is. De gashaard is de room-divider tussen de zitkamer en de dining. Door de vide ontstaat er een ruimtelijke sfeer en is er direct contact mogelijk met de verdieping. De design keuken is voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, oven en stoomoven. Aansluitend is er nog een royale bijkeuken met extra koelkast, vriezer en ijsdispenser.

Wilt u relaxen in uw eigen loungebar met een drankje. Dat kan allemaal!
In de familyroom kan je heerlijk socializen, gamen, voetbal kijken, of genieten van de Sonos geluidsinstallatie, die aanwezig is op meerdere plekken in het huis. De jacuzzi bevindt zich aansluitend in de tuin, welke middels openslaande deuren vanuit de loungebar bereikbaar is.

1e/2e VERDIEPING
Trap naar 1e verdieping, 2e toilet, overloop, cq entresol met loopbrug en vide. Op deze etage zijn 5 slaapkamers en 5 badkamers, als volgt onderverdeeld:

- 1 master exclusive suite met eigen dakterras, direct toegang tot de royale badkamer met douche met regendouchekop en thermostaatkraan, rond ligbad, dubbele wastafel met spiegel, toilet en bidet en aansluitend aan de badkamer een eigen dressroom.

- 4 luxury suites met (slaap)vide op de 2e etage en elk hun eigen badkamer-ensuite met inloopdouche met regendouchekop, thermostaatkraan en glazen wand, wastafel met lademeubel en spiegel met verlichting. De suites zijn allen voorzien van een 2-persoons boxspring bed en de luxe afwerking is ook hier terug te vinden.

TUIN
De tuin is een oase! Je bevindt je in je eigen stadspark met grote bomen, bloemen, diverse zitjes en het vele groen zorgen voor een overvloed aan privacy. Je merkt direct dat hier een tuinarchitect bij betrokken is geweest.
De tuin is zonnig op het zuidwesten gesitueerd, voorzien van jacuzzi, bbq en diverse loungeplekken, waarbij gasten uw tuinfeest nog lang zullen herinneren. Naast de inpandige garage is er ruime parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen grond achter uw elektrische bedienbare poort.

Interesse?
Neem met ons contact op, zodat u zelf deze imposante villa kan beleven.


Voorwaarden:
- De woning is per direct beschikbaar.
- Minimale huurtermijn van 6 maanden, maximale huurtermijn van 5 jaar o.b.v. leegstandswet
- Voordat er een bezichtiging wordt ingepland, zal u uw inkomen kenbaar moeten maken.
- De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv/internet etc.
- In overleg zullen de servicekosten worden vastgesteld m.b.t. tuinonderhoud, glasbewassing en ondersteuning van de schoonmaak. Indicatie servicekosten is € 2000,00 per maand.
- De waarborgsom bedraagt 1,5 maand huur

Kenmerken

Huurprijs € 12.275 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 15.000
Status Verhuurd
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 382 m2
Object ID RTM-12629

Woning

Slaapkamers 5
Kamers 7
Badkamers 2
Energielabel A
Bouwjaar 2001
Tuin Ja
Ligging tuin Zuid-West
Formaat tuin 2275m2
Dakterras Ja
Ligging terras Zuid-West

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Airco Ja
Open haard Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro