Woonhuis te huur aan de Kostverlorenstraat 7 in Zandvoort

Zandvoort
Kostverlorenstraat 7

Huurprijs€ 2.885 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Wakker worden met het geluid van de zee? Dat kan! Wij bieden deze prachtige, gemeubileerde familiewoning aan, gelegen op loopafstand van de Nederlandse kust.

Deze gerenoveerde woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt en beschikt over drie slaapkamers, een ruime woonkeuken, een aparte werkruimte, en een schuur die is omgebouwd tot privé gym. De achtertuin van ongeveer 100m2 biedt volop ruimte om heerlijk te ontspannen.

De woning is perfect gelegen nabij uitvalswegen, aan de rand van het centrum van Zandvoort. Diverse supermarkten, leuke boetieks en vele restaurants liggen op steenworp afstand. Binnen enkele minuten sta je op het strand. Het treinstation van Zandvoort, op slechts 5 minuten loopafstand, biedt directe verbindingen naar Amsterdam Centraal, Amsterdam Sloterdijk en station Haarlem.

Begane grond: Bij binnenkomst in de hal vind je de trap naar de eerste verdieping, een apart toilet, en de trap naar de kelder, waar de wasruimte zich bevindt. Aan de voorkant van de woning ligt de prachtige woonkeuken, die is uitgerust met een groot kookeiland dat doorloopt in een eetgedeelte, ideaal voor gezellige diners. De keuken is volledig uitgerust met een gaskookplaat, oven, combimagnetron, koelkast, vriezer en veel opbergruimte. Aan de achterkant van de woning is de zithoek met een afgesloten werkruimte en openslaande deuren naar de heerlijke tuin.

Eerste verdieping: Hier bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één is ingericht als kinderkamer. In de kinderkamer bevindt zich de trap naar de zolder, maar deze wordt niet meeverhuurd. De badkamer is voorzien van een bad, toilet, inloopdouche en dubbele wastafel.

Kortom, een fantastische woning die zeker een bezichtiging waard is.

Bijzonderheden:
- Huurperiode van minimaal 12 en maximaal 36 maanden (Huurcontract model-C), verhuurder keert weer terug in de woning na verblijf buitenland
- De woning wordt gemeubileerd aangeboden
- De huurder dient naast de maandelijkse huursom zorg te dragen voor de kosten van verwarming, elektra, water, TV/Internet en Gemeentelijke belastingen
- Huisdieren/roken niet toegestaan
- Garage omgebouwd als privé sportschool
- De hele woning is voorzien van vloerverwarming
- Deze woning kan alleen worden gehuurd door een huurder met een eigen maandelijks stabiel toereikend inkomen uit werk en helaas niet met een garantsteller of een huurder die de woning niet zelf zal bewonen.

Kenmerken

Huurprijs € 2.885 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 5.720
Beschikbaarheidsdatum 01-10-2024
Status Verhuurd
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 113 m2
Object ID HLM-12652

Woning

Slaapkamers 3
Kamers 4
Badkamers 1
Energielabel D
Bouwjaar 1918
Tuin Ja
Ligging tuin Noord
Formaat tuin 78m2
Balkon Ja
Zuid
Formaat balkon 7 m2

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Appartement te huur: Bentveldsduin 30

Bentveld

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

01-10-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 108m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gemeubileerd is optioneel

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro