Appartement te huur aan de Korte Steynlaan in Zeist

Zeist
Korte Steynlaan

Huurprijs€ 2.200 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Recent volledig gerenoveerde maisonnette in het centrum van Zeist te huur aangeboden. Deze maisonnette heeft twee slaapkamers en een heerlijk lichte woonkamer. In de onderliggende parkeergarage is een parkeerplaats aanwezig. Vanuit deze locatie is het gezellige stadscentrum van Zeist te voet te bereiken.

Begane grond:
Via de centrale entree met bellentableau en intercom is zowel het trappenhuis als de lift te bereiken naar de verdiepingen.

2e Verdieping:
Via de open galerij is de maisonnette te bereiken. De voordeur biedt toegang tot de gang met de trapopgang naar de woonverdieping, de badkamer, de wc, een bergkast met wasmachine en droger aansluitingen en de slaapkamer. De recent gerenoveerde badkamer is voorzien van: een douche, een wastafel met meubel en een design radiator.

Verdieping:
Via de trapopgang is de overloop te bereiken die toegang geeft tot de 2e (slaap)kamer, een wc, een bergkast en de ruime en lichte woonkamer. Via de woonkamer is het op het zuid westen gerichte balkon te bereiken. De net vernieuwde keuken is voorzien van een koelkast, een vriezer, een combi magnetron oven, een vaatwasser, een inductie kookplaat en een afzuigkap.

Kenmerken

Huurprijs € 2.200 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 4.350
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 94 m2
Object ID UTR-12080

Woning

Slaapkamers 2
Kamers 3
Badkamers 1
Bouwjaar 1999
Balkon Ja
Zuid-West

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Lift Ja

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro