Appartement te huur aan de Prinsengracht in Amsterdam - Centrum

Amsterdam - Centrum
Prinsengracht

Huurprijs€ 4.400 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Zeer fraaie dubbele bovenwoning in een monumentaal pand op een prachtige locatie, met uitzicht op de Prinsengracht! Het pand is gelegen tegenover de Oude Wester en aan de rand van de gezellige Jordaan. De woning is volledig gerenoveerd en zeer goed geïsoleerd.

Indeling: Entree op de begane grond met trap naar de tweede etage. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en biedt een prachtig uitzicht op de gracht en de Westerkerk. De moderne open keuken en eetkamer zijn gelegen aan achterzijde. De moderne luxe keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat met design afzuigkap, combioven, vaatwasser, kraan met Quooker en een koelkast met aparte vriezer. Apart toilet met fonteintje. Op deze etage een slaapkamer aan de achterzijde die tevens goed kan dienen als werkkamer. Trap naar de bovenliggende etage waar nog twee ruime slaapkamers zijn gelegen alsmede de badkamer met inloopdouche en een tweede separaat toilet. De overloop biedt toegang tot een wasruimte met plaats voor een wasmachine en droger. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde is het terras bereikbaar waar u heerlijk van het zonnetje en het mooie uitzicht kunt genieten. De gehele woning is voorzien van een fraaie visgraatvloer.

Vele winkels, cafés en restaurants bevinden zich op loopafstand en ook de gezellige Jordaan met de Westerstraat, Lindengracht en Noordermarkt liggen in de directe omgeving. De tram- en bushalte vindt u om de hoek aan de Rozengracht, waar ook een supermarkt voor dagelijkse boodschappen te vinden is.

Ondanks dat het een monumentaal pand betreft heeft het na de renovatie door de goede isolerende en energiebesparende aanpassingen een gunstig energielabel gekregen.

Kortom, een prachtig dubbel bovenhuis in een monumentaal grachtenpand op een absolute toplocatie midden in het historische centrum van Amsterdam!

Deze woning kan worden gehuurd door een huurder met een eigen maandelijks stabiel toereikend inkomen uit werk en helaas niet met een garantsteller of een huurder die de woning niet zelf zal bewonen.

Kenmerken

Huurprijs € 4.400 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 8.750
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 135 m2
Object ID AMS-12613

Woning

Slaapkamers 3
Kamers 5
Badkamers 1
Energielabel Monument
Bouwjaar 1819
Dakterras Ja

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Appartement te huur: Hondecoeterstraat

Amsterdam - Zuid

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

17-06-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 170m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

3

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro