Appartement te huur aan de Hondecoeterstraat in Amsterdam - Zuid

Amsterdam - Zuid
Hondecoeterstraat

Huurprijs€ 4.750 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Modern en luxe wooncomfort in het prestigieuze Oud-Zuid, wie wil dat nou niet? Dit fraaie en zeer ruime nieuwbouwappartement is voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers en is gelegen op een prachtige locatie in de directe nabijheid van het Concertgebouw, Museumplein en het Vondelpark.

Indeling: Centrale entree met lift naar de derde etage. Entree van het appartement. De zeer ruime woonkamer (68 m²) is voorzien van een grote raampartij en een moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder 2 combi-ovens, vaatwasser, grote koelkast en vriezer, inductiekookplaat met afzuigkap en veel kastruimte. Aan de achterzijde zijn 3 slaapkamers gelegen, waarvan de grootste slaapkamer toegang biedt tot een heerlijk terras op het zuiden (10 m²). Er zijn 2 luxe badkamers waarvan één met ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet. De tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Er is tevens een apart toilet en er zijn diverse bergruimtes in het appartement, waaronder een wasruimte voorzien van een wasmachine en droger. Op de bovenste etage is tevens een gezamenlijk dakterras met terrasmeubels te bereiken.

Onder het pand is een parkeergarage gelegen met de mogelijkheid tot het huren van een eigen parkeerplaats. De kosten hiervan bedragen €250,00 per parkeerplaats per maand.

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, inclusief wasmachine, wasdroger, vaste verlichting en raambekleding.

De huurprijs bedraagt € 4.750,00 exclusief G/W/E, plus € 100,00 servicekosten (o.a. voor schoonmaak van centrale ruimtes) en € 150,00 voorschot voor (vloer) verwarming en warm water.

De woning is gelegen op één van de mooiste locaties van Oud Zuid, nabij het concertgebouw, Museumplein, Vondelpark en diverse winkels, restaurants en bars aan de Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat. De ring A10 is goed bereikbaar en ook verschillende openbaar vervoersmogelijkheden zijn om de hoek zoals tram 5, 16 en 24.

Kortom, een fraai en luxe appartement op een mooie locatie, zeker een bezichtiging waard!

Kenmerken

Huurprijs € 4.750 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 9.500
Beschikbaarheidsdatum 17-06-2024
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 170 m2
Object ID AMS-10371

Woning

Slaapkamers 3
Kamers 4
Badkamers 2
Bouwjaar 2018
Balkon Ja
Zuid-West
Formaat balkon 10 m2

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Appartement te huur: Prinsengracht

Amsterdam - Centrum

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 135m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

3

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro