Woonhuis te huur aan de Zwarteweg in Bussum

Bussum
Zwarteweg

Huurprijs€ 2.695 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Onlangs gerenoveerde, karakteristieke hoekwoning in het mooie Bussum, gelegen in de gewilde wijk "het Spiegel". Deze woning biedt gemakkelijke toegang tot scholen, sportfaciliteiten, het NS-station en de natuur. De woning beschikt over een eigen oprit en een prachtige diepe achtertuin van maar liefst 35 meter, die volop zonlicht vangt in het zuidwesten. De tuin is voorzien van sfeervolle verlichting en een nieuwe ruime houten schuur met een gezellige veranda.

Bij binnenkomst treft u een ruime hal met een gastentoilet voorzien van een fonteintje. De woning heeft een stahoge kelder en een L-vormige woonkamer met een sfeervolle erker, een zandstenen schouw met open haard, prachtige houten vloeren, balkenplafonds en een vaste boekenkast. Aan de achterzijde is een serre met een vaste zitbank en openslaande deuren naar de ruime, zonnige tuin. De tuin is aangelegd en voorzien van een houten berging.

De open keuken is uitgerust met een retro AGA fornuis, afzuigkap, vrijstaande koel-/vriescombinatie, afwasmachine en heeft een deur naar de tuin.

Eerste verdieping:
Een fraaie trappartij leidt u naar de overloop met prachtige glas-in-lood ramen. Hier vindt u een knusse slaapkamer aan de voorzijde en een ruime slaapkamer aan de achterzijde. Beide slaapkamers zijn voorzien van mooie balkenplafonds. De derde kamer is perfect voor kantoor aan huis, er past zelfs een eenpersoonsbed in. De moderne badkamer is uitgerust met een vrijstaand bad op pootjes, een inloopdouche, een toilet en een wastafel.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de zolder, waar u een bergruimte en de cv-ketel aantreft.

Deze charmante en sfeervolle villa is onlangs gemoderniseerd met respect voor de karakteristieke stijlelementen zoals glas-in-loodramen en paneeldeuren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 2.695 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 5.400
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 115 m2
Object ID HLV-12622

Woning

Slaapkamers 3
Kamers 4
Badkamers 1
Energielabel C
Tuin Ja
Ligging tuin Zuid

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Woonhuis te huur: Singel

Bussum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 162m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Zwarteweg

Bussum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 150m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro