Woonhuis te huur aan de Busken Huëtstraat 50 in Haarlem

Haarlem
Busken Huëtstraat 50

Huurprijs€ 2.885 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Een compleet gemeubileerd woonhuis met 3 volwaardige slaapkamers en een separate kamer welke ingericht is als ‘wal-in-wardrobe’ bieden we niet vaak aan voor een langere huurperiode, dus grijp uw kans. In de gezellige en vooral kindvriendelijke woonwijk genaamd de ‘Amsterdamsewijk’ bevindt zich deze zeer smaakvol gemeubileerde 5-kamer eengezinswoning, met leuke details zoals een elektrische haard, erker en glas-en- lood ramen.

Op loopafstand van diverse winkels, supermarkten, scholen en Haarlem centrum gelegen bevindt zich deze jaren 30-woning met knusse tuin en ruime berging. De woning bevind zich tussen station Spaarnwoude en station Haarlem centraal. Op loopafstand zijn diverse busstations en ben je binnen een paar minuten reistijd in hartje Amsterdam of Schiphol Airport. Tevens is het parkeren in deze woonwijk geen enkel probleem.

Parterre: Entree in de hal, waar zich een separaat toilet bevindt onder de trap naar de eerste verdieping. Wanneer je de hal doorloopt kom je in de gezellig ingerichte woonkamer met open keuken. Aan de keuken kan je zeker merken dat de eigenaar de woning zelf bewoonde tot voor kort, want deze is voorzien van onder andere een fraai groot gasfornuis met 6 gaspitten en een separate wok brander, maar ook met twee ovens waarvan er eentje ook voorzien is van een grillfunctie, boven het gasfornuis een afzuigkap in dezelfde stijl, grote koel-/vriescombinatie, separate magnetron, zeer authentiek ogende dubbele wasbak gemaakt van donkermateriaal welk mooi aansluit bij zo’n fraai gasfornuis en uiteraard ‘last but not least’ een moderne vaatwasser. De doorzon woonkamer geeft aan de achterzijde via openslaande deuren toegang naar de tuin (gesitueerd op het westen), waar je lekker in de middag in het zonnetje kan zitten. Achterin de tuin bevindt zich over de gehele breedte van de tuin een ruime schuur, welke ook toegang geeft tot de achtergelegen steeg (ideaal om de fiets te stallen).

Eerste verdieping: Centrale overloop geeft toegang aan twee ruime slaapvertrekken, beide zijn voorzien van een tweepersoonsbed. Moderne badkamer met een dubbele douche, fraai badkamermeubel met waskom. Een tweede toilet en een derde kamer welke ingericht is als ‘walk-in-wardrobe’.

Tweede verdieping: Het betreft hier de gehele zolder etage welke zowel aan de voor,- als aan de achterzijde is voor zien van een moderne dakkapel waardoor er een enorm ruime kamer is gecreëerd, deze kamer is altijd in gebruik geweest als (thuis)werkkamer en als logeerkamer. In een separate bergkast is op deze verdieping ook de wasdroogcombinatie geïnstalleerd.

Kortom: fraai woonhuis, welke een paar jaar geleden nog geheel gerenoveerd is (2017) naar de smaak van de eigenaar en tevens beschikt over allerlei leuke features bijvoorbeeld het domotica systeem waarmee je de verlichting in de woning kunt regelen. Dergelijke woonhuizen komen alleen op de markt wanneer een eigenaar tijdelijk elders dient te verblijven en ook dat is in dit geval de reden voor verhuur.

Bijzonderheden:
- De huurder dient naast de maandelijkse huursom zorg te dragen voor de kosten van gas, elektra, water, TV/Internet en Gemeentelijke belastingen
- Langdurige huurperiode met een minimale termijn van 18 maanden en een maximale termijn van 36 maanden (hierna zal de eigenaar zelf weer gebruik gaan maken van de woning inzake terugkeer uit het buitenland)
- Huisdieren en roken zijn/is niet toegestaan
- De woning wordt gemeubileerd aangeboden
- De woning is ideaal voor een klein gezin
- Huisdieren en roken zijn/is niet toegestaan
- Deze woning kan worden gehuurd door iemand met een eigen maandelijks stabiel toereikend inkomen uit werk en helaas niet met een garantsteller of een huurder die de woning niet zelf kan bewonen

Kenmerken

Huurprijs € 2.885 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 5.720
Beschikbaarheidsdatum 01-06-2024
Status Beschikbaar
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 94 m2
Object ID HLM-10936

Woning

Slaapkamers 4
Kamers 5
Badkamers 1
Energielabel C
Bouwjaar 1915
Tuin Ja
Ligging tuin Oost
Formaat tuin 20m2

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Open haard Ja
Vloerafwerking Laminaat

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Appartement te huur: Sint Maartenpad 33

Haarlem

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 179m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Orionweg 38

Haarlem

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 137m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro