Woonhuis te huur aan de Orionweg 38 in Haarlem

Haarlem
Orionweg 38

Huurprijs€ 3.245 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

In de kindvriendelijke Planetenbuurt bieden wij aan deze gestoffeerde jaren-30 eengezinswoning met voor- en zonnige achtertuin voorzien van grote vrijstaande berging aan. De woning is gelegen nabij diverse sportverenigingen, scholen, overdekt zwembad letterlijk om de hoek en op korte fietsafstand van het centrum van Haarlem, NS stations (Haarlem en Bloemendaal) en het strand van Bloemendaal en Zandvoort.

Parterre: Voortuin, Entree woning in ruime hal voorzien van authentieke details zoals 'glas in lood' ramen en originele lambrisering. Modern toilet. Lichte zitkamer voorzien van fraaie houten vloerdelen, open keuken met hardstenen keukenblad voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koel,-/vriescombinatie, combi oven/magnetron, gasfornuis met afzuigkap. De keuken geeft toegang tot de netjes aangelegde achtertuin met grote berging over de gehele breedte van de tuin.

Eerste verdieping: Centrale overloop welke toegang verleent aan twee ruime slaapkamers waarvan er één toegang biedt tot een balkon, extra kleinere slaapkamer aan de voorzijde welke ideaal is in te richten als studie/kantoorruimte, moderne badkamer aan de achterzijde van de woning voorzien van wastafel, ligbad, separate douche en tweede toilet.

Tweede verdieping: Centrale overloop welke toegang verleent aan twee grote slaapkamers aan zowel de voor,- als achterzijde van de woning. Tweede badkamer met douche en wastafel, tevens de wasmachine-/droger staan hier opgesteld.

Kortom een zeer gezellig familiehuis voorzien van vele authentieke details, gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk in Haarlem. Het historische centrum van Haarlem, het strand van Bloemendaal en Zandvoort, overdekt zwembad, diverse scholen en winkels voor de dagelijkse boodschappen bevinden zich allen op korte loop/fietsafstand.

Bijzonderheden:
- Huurperiode is op basis van bepaalde tijd (huurovereenkomst model C) met een minimale periode van 12 maanden en maximale periode van 36 maanden
- De huurder dient naast de maandelijkse huursom zorg te dragen voor de kosten van gas, elektra, water, TV/Internet en Gemeentelijke belastingen
- Twee badkamers en vier ruime slaapvertrekken (en een extra kleine kamer welke ideaal dienst kan doen als thuiswerkplek), de huurder kan deze woning dus geheel inrichten en aankleden zoals hij/zij zelf wenst
- Ideaal gezinshuis met achtertuin inclusief een grote berging

Kenmerken

Huurprijs € 3.245 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 6.440
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 137 m2
Object ID HLM-0469

Woning

Slaapkamers 5
Kamers 6
Badkamers 2
Energielabel E
Bouwjaar 1931
Tuin Ja
Ligging tuin Noord
Formaat tuin 45m2
Balkon Ja
Noord-Oost
Formaat balkon 4 m2

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Woonhuis te huur: Busken Huëtstraat 50

Haarlem

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

01-06-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 94m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gemeubileerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro