Woonhuis te huur aan de Lorentzkade 212 in Haarlem

Haarlem
Lorentzkade 212

Huurprijs€ 3.485 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Unieke kans nu wij een zeldzaam mooi en ruim familiehuis aanbieden in de zeer gewilde stadswijk 'Houtvaartkwartier', dit zeer ruime en onderhouden woonhuis met grote zonnige achtertuin gesitueerd op het zuidoosten beschikt over twee ruime moderne badkamers, schuur en meerdere zeer ruime slaapvertrekken. Cultuur, horeca en winkels op korte loopafstand. Parkeermogelijkheden in de buurt zijn vrij van kosten en tevens de mogelijkheid een elektrische auto op te laden. Deze woning is echt een 'must seen', voor een familie met kinderen is dit een ideaal huis, vooral de slaap etages zijn echt niet te vergelijken met andere woningen op de huidige markt.

Parterre: Entree woning in ruime hal voorzien van fraaie originele elementen zoals de Granito vloer en de bouwperiode getypeerde hoogglans wandtegels. Toilet met fontein, bergruimte onder de trap, de hal geeft toegang aan de ruime lichte woonkamer voorzien van open haard, open keuken met diverse inbouwapparatuur, keukendeur en de openslaande deuren in de woonkamer geven beide toegang naar de ruime achtertuin welke ook te betreden is vanuit de poort welke achter het huis langs loopt.

Eerste verdieping: Zeer ruime overloop welke toegang verleent aan alle vertrekken op deze verdieping, 2 zeer royale slaapvertrekken, kleine kamer aan de voorzijde van het huis met karakteristiek rond raam (deze kamer kan ideaal dienst doen als thuiswerkplek/studeerkamer of zoals de huidige bewoner als TV-kamer) en compleet gerenoveerde luxe badkamer met ligbad, inloop douche, grote wastafel in meubel en tweede toilet.

Tweede verdieping: Dezelfde indeling als de eerste verdieping, ook hier een moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en derde toilet, twee zeer ruime slaapkamers en een aparte kamer welke helemaal is ingericht om de wasmachine/droger aan te sluiten.

Derde verdieping: Overloop welke toegang verleend aan de zolder, deze kamer is eventueel zelfs nog in te richten als (slaap)kamer, maar kan ook ideaal dienst doen als berging.

Kortom een zeer ruim herenhuis aan de rand van Haarlem met tuin en alle voorzieningen welke een gezin nodig kan hebben, op zeer korte loop,-/fietsafstand van het centrum van Haarlem, ideaal gelegen ten opzichte van meerdere scholen, sportclubs/scholen, openbaar vervoer, vele gratis mogelijkheden om een auto te parkeren. Deze prachtige woning moet u gezien hebben! De woning is beschikbaar voor een vaste periode tot augustus 2028.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 147m², inhoud 499m³
- Huurperiode is gebaseerd op een bepaalde termijn (huurovereenkomst model C) met een minimale periode van 18 maanden en een maximale periode van 48 maanden (maximale einddatum is 31 juli 2028)
- De huurder dient naast de maandelijkse huursom zorg te dragen voor de kosten van gas, elektra, water, TV/Internet en Gemeentelijke belastingen
- Twee badkamers en vier ruime slaapvertrekken (en een extra kleine kamer welke ideaal dienst kan doen als thuiswerkplek), grote bergzolder, de huurder kan deze woning dus geheel inrichten en aankleden zoals hij/zij zelf wenst
- Ideaal gezinshuis met achtertuin inclusief een berging en achterom.

Kenmerken

Huurprijs € 3.485 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 5.000
Beschikbaarheidsdatum 12-08-2024
Status Verhuurd
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 147 m2
Object ID HLM-9371

Woning

Slaapkamers 5
Kamers 7
Badkamers 2
Energielabel E
Bouwjaar 1942
Tuin Ja
Ligging tuin Oost
Formaat tuin 72m2
Balkon Ja
Oost
Formaat balkon 5 m2

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Open haard Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Nieuw

Appartement te huur: Kruisstraat 47a

Haarlem

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 93m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gemeubileerd

Woonhuis te huur: Bakenessergracht 60

Haarlem

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

01-08-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 93m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

3

Interieur:

Gemeubileerd

Woonhuis te huur: Schoterbosstraat 33

Haarlem

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

02-09-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 152m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Ooievaarlaan 14

Heemstede

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

01-08-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 165m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro